Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość De la Vega

huh? odezwała się po 2 latach!

Polecane posty

Gość De la Vega

Moja była dziewczyna zadzwoniła do mnie po 2 latach od ostatniego kontaktu (3 lata od rozstania) . Łoł ależ byłem zaskoczony gdy zadzwoniła tak by sobie pogadać... Tia wielce ciekawe

Gość De la Vega
No nadal się zastanawiam o co chodzi, przywołało to kilka miłych wspomnień. Tak sobie gadaliśmy na luzie, ale tak po prostu sobie do mnie zadzwoniła to naprawde zaskoczenie.

Gość bo się posikaszO

Gość De la Vega
z radosci zrobiłem nawet soczystego klootza , którego notabene zjadłem od razu szkoda tylko ze był rzadki po obfitym posiłku z zjęczałego gęsiwa z biedronki

Gość De la Vega
spadaj podszywaczu. I co mam o tym myśleć?

Gość De la Vega
To nie podszyw. A taką mam ochote jej zaproponować wspolnego klootza jak za dawnych lat tylko czy ona zechce

Gość biotop
A co ciągnie cie do niej? Może ona też chciała delikatny ruch uczynić po latach w twoją stronę by wrucić.

Gość oliwka to zdrowie
to znaczyc moze ze czegos szulka, ze czegos chce od ciebie....moze zaluje ciebie ,zwiazku z toba, i teraz wlasnie wie ze jej zalezy...jesli chcesz spotykac sie z nia to moze warto

Gość De la Vega
być może , mieszkamy teraz w innych miastach będzie trudno się spotkać. Rety sam nie wiem ona ma ciepłe miejsce w moim sercu jak sądze , była moją pierwszą dziewczyną w ogóle.

Gość oliwka to zdrowie
zatesknila za toba..tak mysle...i pewnie jestes ciagle jej bliski..uczuc nie da sie wymazac

Gość oliwka to zdrowie
miasto inne to nie problem...nawiasem mowiac.utrudnienie napewno...zobacz jak to sie dalej potoczy ja bylabym otwarta na taka znajomosc ale to ty musisz zadecydowac...w razie czego...

Gość oliwka to zdrowie
zatesknila za toba..tak mysle...i pewnie jestes ciagle jej bliski..uczuc nie da sie wymazac

Gość De la Vega
o ja nie miałbym nic przeciw by wznowić znajomość choć może mogłoby nawet coś z tego wyniknąć? A postąpiłem bardzo głupio rozstajac się z nią , bardzo bardzo głupio bo z mojej inicjatywy.

Gość Timler
zjedz jej kał i natrzyj się jej moczem to cię od razu zapragnie na całego bo poczuje swoj zapach od ciebie ;) ale cii to tajemnica :classic_cool:

Gość oliwka to zdrowie
tak...ale wazne jest teraz co ty chcesz teraz...co czujesaz do niej..czy cos sie w tobie zmienilo i przelamalo od tamtego czasu

Gość De la Vega
dojrzałem a przynajmniej tak czuje, wydoroślałem w pewnym stopniu choć pewnie nie mnie to oceniać.