Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda21/

hej drodzy forumowicze doradzcie mi cos wiem ze to troszke głupia sprawa

Polecane posty

Gość agattta
za stara nie jestes, bez przesady! Musisz sie w niej dobrze czuć, a zwykle jak sie ubierasz?

Gość magda21/
własnie zawsze chodziłam w spodniach ale w tym roku zdecydowałam sie na spodniczke i najpierw kupiłam sobie taka zwykłą dzinsowa prostą tez krótka i duzo ludzi mi mowi ze nareszcie zaczełam chodzic w spodniczkach a teraz kupiłam sobie ta białą amietam ze jak kupiłam sobie te pierwsza na poczatku wakacji to tez miałam opory a teraz chetnie ja ubieram

Gość agattta
ja bym nie jechał---wiesz ja tez nie powinnam ufać nikomu, ale jakos staram sie wierzyc,ze moze akurat teraz ludzie, których spotykam, ktorych lubię okazą sie wspaniałymi osobami a nie jak zwykle wielkimi egoistami.

Gość magda21/
dlatego tez kupiłam ta białą zeby nie było ze ciągle w jednejchodze

Gość agattta
wez obie spódniczki, zdecydujesz przed pojsciem na dyskotekę. Nie masz nad czym sie zastanawiac jedz!!!! tylko pamietaj badz ostrożna

Gość agattta
ale nie zapomnij tez jakichs spodni, bo moze byc chłodno, moze padac deszcz

Gość magda21/
ja jestem bardzo niesmiała i nie wiem dlaczego ale nie potrafie sie zmienic choc bardzo bym chciała a najbardziej niesmiała jestem w tedy kiedy jestem w towarzystwie osób mi nieznanych jestem raczej skromną i spokojna dziewczyną jak wczesniej napisałam szara myszką ale co nie znaczy ze pazórków nie umiem pokazac

Gość agattta
a i najwazniejsze koniecznie zapomnij o swoich wątpliwosciach finansowych, obawach zwiazanych z jazda samochodem. Postanów sobie,że to będzie super weekend.

Gość magda21/
mam nadzieje ze wszystko mi sie wmiesci w plecak bo pozniej to zostanie mi tylko duza torba ale w niej to pakuje sie razem z mamą na dwa tygodnie hehe

Gość agattta
Madzia, ja tez jestem raczej niesmiała (robie postępy) i bardzo dobrze Cie rozumiem, wiem,ze boisz się,że nie będziesz sie umiala z nimi dogadać, że one w tych swoich 'super drogich' ciuchach będą wygladać o niebo lepiej itd ale nie przejmuj się... Nie ufaj ludziom,których nie znasz..i nie oddalaj się z'dyskoteki' bez swoich kuzynek.

Gość agattta
i ciesz sie to bedą krótkie ale na pewno fajne wakacje pozdrawiam

Gość magda21/
dziekuje wszystkim za rady i równiez pozdrawiam

Gość darietta
ja uwazam ze powinnas jechac i nie mart sie a jesli chodzi o ten rodzaj spodniczek to jak najbardziej mozesz ja nosic