Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziomek_20

Przedluzdzka na penisa.

Polecane posty

Gość ziomek_20

Ktos stosowal? Jakie odczucia? Chodzi mi konkretnie o przedluzdzke 3,5cm dostepna np. na allegro. Pozdrawiam.

Gość ziomek_20
upup

Gość ziomek_20
Raczej nie podrosnie..w koncu juz 20 lat mial rosnac i nie skorzystal z okzji..:D :/

Gość a ile ma cm

Gość ziomek_20
Ale nic nie zastapi sredniego czy tam w miare duzego fiutka...;-) 12,5cm :/

Gość pamietajze
zawsze moglo byc gorzej

ja mysle ze te 12.5 to jeszcze ujdzie bo nie rozmiar stanowi o wartosci bzykanka...tylko chodzi o to czy on jest stojacy i twardziutki ...bo jak taki flak to juz porazka....

Gość ziomek_20
nom 12,5cm ale twardy jak skala i prosty jak swieca..bez kitu, ale juz chyba wolalbym zeby byl troche zakrzywiony w gore, wtedy lepiej podraznia punkt G w niektorych pozach.. Ale co z tego i tak troche za malo wedlug mnie.. ale dziewczyna nie narzeka bo mowi ze umiem go dobrze wykorzystac.. Ale dla mnie i tak jest za maly..:D Chociaz te 15-16cm zeby bylo..:p

no fakt.....ale taki mlodziutki poki co jest mniammmm...bo stoi a jak tryska!!1 uuuuu...uwielbiam....wykorzystuj go dobrze...

Gość ggggggggggggggggggggggg
moj chlopak ma 21cm i wolałabym zeby te ostatnie 4cm powiedzmy oddał tobie;) nie przejmuj sie, co za duzo to nie zdrowo.....

Gość ziomek_20
>>>>mialczydelko No mlodziutki i bzyka wlasciwie troche ponad pol roku...z tryskaniem tez przesadza...takie ilosci ze szkoda gadac, prawie pol prezy spermy:D:p hehe jak sie tak nie bzykam z tydzien..(troche przesadzilem..:p) Kiedys jak nie bzykalem sie z 3tyg to za czwartym, piatym wytryskiem spermy bylo z 2xwiecej niz sie miesci w tym zbiorniczku od prezy..;D ehh >>>>gggggggggggggggggg Nom, wez przestan - 17cm to wlasciwie moj ideal :p :D Ale 15cm by mi styknelo:p

Gość ziomek_20
>>>>miauczydelko Sorka za blad w nicku! wybacz ;-) Moja ortografia sie klania..:p

Gość ggggggggggggggggggggggg
fajny chłopak jestes:) nie kombinuj z przedłuzkami :) 12cm to nie taki znowu mikro sprzet:) lepiej doskonal technikę :)

Gość ziomek_20
>>>>gggggggggggggggg Wlasnie ze w niektorych pozach jest za maly... np od tylu na stojaco:((a to moja ulubiona poza wlasciwie (znaczy byla by moja ulubiona..:D hehe) A druga fajna poza to "na jezdzca", tylko chodzi o to ze partnerka pochyla sie maxymalnie do tylu (glowe ma zwrocona w moja strone), opiera sie rekami o podloge i po prostu chce sobie pojezdzic na nim gora-dol ale za bardzo nie moze, bo wyskakuje..:(( Dlatego potrzebuje przedluzdzke:D zeby dac Jej troche wiecej przyjemnosci w tej pozie i zeby sobie bardziej pojezdzila:D

Gość podpinam sie do tematu
ja mam 16,5 cm ale by sie przydało przynajmniej ze 2 wiecej... w obwodzie 13 cm też mnie nie zachwyca.,.. jak ktoś coś stosował to dajcie znać ;;)

Gość jakaś_tam_ja
lepiej ćwicz swoje umiejętności. po co ta "chemia", jakies dodatki? 12,5 to nie tak źle.

Gość podpinam sie do tematu
po to zeby czuć sie z tym lepiej.. dla mnie moje wymiary to za mało... wolałbym troszeczke wiecej...

Gość ziomek_20
"12,5 to nie tak źle." - No wlasnie, a chodzi zeby bylo dobrze..;-)

no tak znów się mieuczydlo zboczone opchwalilo wiedzą :o rzeba bylo dodac, ze mniejszy je lepszy, bo się lepiej ukrwia przed wlozeniem :)

Gość ziomek_20
hehe

Gość Wymiar idealny wg lasencji ...
... z tego forum to jakieś 18 cm - swego czasu np. pozdro600 pisała, że 22 to już było dla niej za dużo, a na mniejsze wiele laseczek narzeka. Na 18 cm nie narzeka żadna, ale do tego mi kurna 4 cm brakuje :(:-O😭

Gość ziomek_20
No wlasne.. dlatego z przedluzka bede mial okolo 16cm i powinno byc ok:D

Gość ziomek_20
Nikt nie ma zadnych doswiadczen z przedluzka?:P

Gość DROGIE PANIEe
a ja mam peniska 15cm i obwód 13.50 cm jakie wy macie odczucia na ten temat i opinie. mam troche kompleks i jie wiem czy wlaściwie mam ku temu powod, wspomne ze jeszcze sie nie seksilem :(

Gość Reksio
Ja zakupiłem coś takiego i muszę powiedzieć, że żona miała totalny odjazd. Wzbraniała sie tego i nadal się wzbrania, ale efekt był oszałamiający. A dodam, że mój rozmiar jest całakiem przyzwoity. Ważne aby nie tylko przedłużał, ale miał również wypustki itp. które dodatkowo stymulują. POLECAM

Gość Reksio
No i nie zapominać o lubrykancie :))