Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porada

porada

Polecane posty

Gość porada

Rozjaśniałam już kilkakrotnie włosy u fryzjera...teraz chciałabym je troszkę przyciemnić, jednak postanowiłam zrobić to tym razem nieprofesjonalnie. Mam zamiar kupić sobie farbe do włosów i sama się przefarbować. Długość moich włosów sięga do ramion...czy jedno opakowanie farby mi wystraczy, czy może mam zakupić sobie kilka opakowań, żeby dokładnie pokryć włosy?

Gość yym
ja proponuje szampon! i jedno opakowanie powinno starczyc :)

Gość porada
może nie zadziałać...od dawna rozjaśniam

Gość na pewno nie
moja koleżanka jest fryzjerką i powiedziała, że na moje włosy -dosyć rzadkie, ale do pasa potrzebne będą 4 opakowania farby (takiej ze sklepu) żeby włosy były porządnie ufarbowane

Gość yym
skoro nie jestes pewna to zawsze mozesz isc do swojego sprawdzonego fryzjera, ktory Ci te wlosy rozjasniał i po prostu spytac, ale nie siadac na fotel :D moja siostra ma piekny ciemno brazowy kolor wlosow z jasnymi pasemkami jednak cos jej wpadlo do glowy by byc brunetka... wiec farbla sie na brunetke no i teraz żaluje tego ale niestety nie da sie tego w zaden sposob rozjasnic. Jest ryzyko- jest przyjemnosc ;)

Gość porada
moje włosy są gęste, półdługie...hmm...mam nadzieje że 2 opakowania wystarczą...trochę boję się efektu... :)

Gość porada
niezręczna sytuacja z tą fryzjerką...farbuje się u niej od dawna, teraz pojawia mi się mały odrost, czego wprost nie cierpie i musze go zamaskować, a brakuje mi funduszy na profesjonalne farbowanie i stąd pewnie głupi pomysł z samodzielnym farbowaniem...

ja mam wlosy cienkie ale za to wyjatkowo duzo :) dlugosc do ramion i wystarcza mi jedno opakowanie farby ze sklepu, czasem nawet z zapasem, zalezy jakiej firmy farba :)