Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia_23

Prezent dla dziecka. Jaki?

Polecane posty

Gość mamusia_23

Była u mnie koleżanka z liceum ze swoją córeczką-2,5 roku. Dała mojej córeczce-2 latka spineczki. Ja idę do niej za 2 tygodnie i wiem, że ona nie ma pieniędzy a chciałabym tej dziewczynce coś kupić. Czy mi wypada. Czy dla tamtej koleżanki to nie będzie przykre? Chce jej kupić jakąś ładną sukienkę i bluzeczkę, zmieszcze się w 50zł. I nie chcę żeby się koleżanka odwdzięczała bo nie będzie chciałą do mnie przyjść :( Czy to bęzie nietakt?

Gość mamusia_23
proszę chociaż kilka opini

Gość olcia321
może kup samą sukieneczkę albo bluzeczkę, żeby koleżanka nie poczuła się urażona dysproporcją prezntów

Gość może anonimowo...
wiem ale czekam na męża - z pracy nie wrócił jeszcze

Gość mamusia_23
pokręciłąm niki to ja ale jak kupie sukienkę to nie będzie miała ładnej bluzeczki żeby pod nią włożyć :( wiem że rajstopki do tego to przesada :) ale chętnie to bym jej całą szafę kupiła, bo kocham dzieci

Gość mamusia_23
może ktoś jeszcze?

to powiedz że dostałas to od kogos w prezencie a na Twoja coreczke nie pasuje albo ze masz podobne i ze pomyslalas ze jej sie przyda.

Gość guguguguguuguguii
jakbym byla Twoja kolezanka, i dostalabym sukienke dla dziecka, czulabym sie zle :( wiem, ze to glupie, ale ludzie maja podejscie cos za cos... moze sie poczuc zle, ze np. nie ma kasy, ona dala tylko spinki za 2zl dajmy na to... mysle, ze mozesz ją urazic i nawet stracic kontakt, moze Cie unikac, nie znam jej nie wiem... moze powiedz, ze kupilas ta sukienke okazyjnie, ze Twoejej corci jest za duza, no nie wiem :O ale tak prosto z mostu dac sukienke i bluzke- moze sie obrazic, szczegolnie jak nie ma kasy, wiem, ze to nie o kase chodzi- ale wiesz jak ejst

A może mały wózeczek dla lalek barbie? to super zabawka. Gwarantuje, ze mała będzie zachwycona i szczęśliwa. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.