Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotr1979

Powiedziała że nie jestem jej wymarzonym facetem ale mozemy się jeszcze raz umó

Polecane posty

Gość affffka
to ze niska czy gruba nie powinno byc przedmiotem wysmiewania sie chyba ze u mlodych zakompleksionych samców. Znam wiele osob, ktore nie są zbyt piękne a jednak potrafią nadrabiac charakterem usposobieniem.. a jesli nie potrafią to juz inna sytuacja

Gość ona 1979
eee po co być chamskim i wrednym? bezsensu ?w końcu to świadczy o człowieku i tyle

Gość a zarozumiala ladna
to juz nie? a 188cm to wcale nie jakis imponujacy wzrost,ja mam 181 takze dla mnie to slaaaabo:P przepraszam jak zle odcztalam,ale jakis mi sie Piotrze wydales zarozumialy i arogancki,mimo ze jej nic nie odpowiedziales

Gość agattta
trochę jest w tym prady niestety... Ale ja i tak wolałabym mieć taka pewność siebie i tupet jak tamta dziewczyna.

Gość a zarozumiala ladna
hmm....no moze i tak ale z uroda to wiesz jak jest,nie to ladne co ladne ale co sie komu podoba mysle ze rzadko ktos jest tak naprawde obiektywnie brzydki (to by chyba musialy byc czarne zeby albo ich brak,nos opadajacy na brode albo jedno oko na maroko a drugie na kaukaz:P)

Gość agattta
chociaż raczej nigdy bym takiego tekstu nie powiedziała

Gość a zarozumiala ladna
Piotrze,a zauroczyla Cie kiedys niezbyt piekna kobieta ,za to o wspanialej osobowosci?

Gość affffka
'to by chyba musialy byc czarne zeby albo ich brak,nos opadajacy na brode albo jedno oko na maroko a drugie na kaukaz' Grochowiakowi by sie spodobało.

Gość affffka
najpiekniejsze jest kiedy nawet powszechnie przyjeta 'brzydota' moze w kims wzbudzic zachwyt.. barokiem mi tu zapachnialo;)

Gość agattta
wiesz co Ci powiem, na brak zainteresowania ze strony facetow nie narzekam, ale trochę się 'boje' takich facetów jak Ty,zgaduje ,ze jestes przystojny ,wysoki,wysportowany i trochę zapatrzony w siebie i moze tak serio skresliłes ją juz na początku waszej rozmowy, odpowiiednia miną (o ranyja mam z nią siedziec), lekceazeniem... i moze dlatego tak zostałes potraktowany.

Gość affffka
oj Piotr nieladnie nieladnie ale tak czy owak milych snow, niech Ci sie przysni Twoj 'ideal', ktory nie istnieje;)

Gość agattta
dobrej nocki pappa

Gość affffka
dziewicy;)

Gość agattta
tylko ciezko sie bedzie jej przy Tobie wyluzować niestety

Gość affffka
agattta czemu mowisz ze nigdy bys sie tak nie odezwala? w sensie zee nie mialabys odwagi, czy to nie w Twoim stylu?

Gość agattta
to nie byłoby w moim stylu, z reguły jestem bardzo sympatyczna;-) i tak sie odnosze do ludzi

Gość affffka
mhmm ja różnie czasem lubię trzymać ludzi na dystans(kiedy malo ich znam) i wtedy niepożałuję lekkiej ironi (ale nie z nich tylko poprostu taki mam sposob bycia poczucie humoru)

Gość jam jest Dziewica
Bohater Wódz Powstańców-Emilija Plater!

Gość agattta
o widzisz to ja bym Ciebie potem trzymala na dystans po tej delikatnej ironii, tak myslę.... och jakie to wszytko dziwne

Gość Umów się Piotr ze mną
....napisz skąd jesteś! może akurat nie daleko siebie mieszkamy.Mam 185 wzrostu i straszne problemy ze znalezieniem chłopaka.

Gość affffka
ale to nie typ ironii skierowanej w Twoją stronę takiej hmm.. wysmiewającej się , nie. Musialabys chyba mnie poznac by zrozumiec;>> Choc przy blizszym poznaniu podobno ludzie zmieniaja o mnie zdanie , na poczatku wydaje sie bardzo chlodna i trzymajaca na dystans pozniej okazuje sie ze jestem czuła bestyjką;)

Jeżeli jesteś dziewicą i masz duże piersi to ok. Pytam bo wiele wysokich kobiet cierpi na zanik piersi

Gość agattta
ok Piotrek już nas opuścił i ja tez zykam bo oczka mi sie zamykają, a rano wstaję (ach ta kafeteria) pozdrawiam dobranoc

Gość affffka
Piotr teraz dalabym Ci w zęby;) heh na brak tupetu to Ty nie cierpisz;]