Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem okropna

zdrada.. i co teraz

Polecane posty

Gość jestem okropna

jestem z moim chlopakiem id 4 lat. ostatnio sie miedzy nami nie ukladalo. i w chwili slabosci zrobilam to- zdradzilam go z moim kolega. na szczescie on go nie zna wiec jest mniejsze prawdopodobienstwo ze sie dowie. nie wiem co zrobic bo mam straszne wyrzuty. dopiero teraz zdalam sobie sprawe ze go tak na prawde kocham, chodz do tej pory nie bylam tego pewna. wiem ze gdybym mu to powiedziala, zostawilby mnie a ja tego nie chcem. ale nie wiem czy uda mi sie tak zyc z nim w zaklamaniu. prosze pomozcie mi. wiem ze zachowalam sie strasznie i niewybaczalnie. ale czy jak nie powiem mu o tym co sie stalo, kiedys o tym zapomne? moze ktoras z was miala podobna sytuacje

Gość jestem okropna
dodam ze jem kupe

Gość juuujjjjjjjj
zdradz go jeszcze kilka razy z innymi...sluchaj to naprawde nic-tylko oczywiscie mu o tym nie mow

Gość jestem okropna
tylko 1 post jest moj ale ktos widac nie podszedl do tego powaznie tak jak ja. szukalam pomocy tutaj i niczego wiecej

Gość jestem okropna
czego oczekujesz? skurwiłaś sie i chcesz pomocy? wypierdalaj!

Gość jedynie dobre rozwiazanie
to kamien do szyi i z mostu do rzeki.

Gość aleeeeee
ale jestes bezwzgledny widac ze to facet pisze ;) olej to ..... dziewczyno. Wiecej luzu i głowa do góry:)

Gość olać.....................
jeżeli zależy ci na tym chłopaku, to nic nie mów, staraj się o tym zapomnieć, jak mówisz, prawdopodobieństwo wydania się sprawy jest małe, gdyby co wyprzyj się wszystkiego; a teraz - choć wiem, że ciężko - wyluzuj, dah sobie rozgrzeszenie - no i wyciągnij z tego jakieś wnioski na przyszłość staraj się już o tym nie myśleć zachowałaś się troche jak facet, trudno... oni nie mają skrupułów olej ja ciebie rozgrezszam ;-)

Gość aleeeeee
tez jem kupe :classic_cool:

Gość aleeeeee
prowokator sie znalazł za dyche ;) Mnie takie rzeczy nie ruszaja. Niestety w necie sie zdarza :)

Gość aleeeeee
prowokator, podszywacz, ale kupe jem :classic_cool:

Gość olać.....................
jedz, synu, na zdrowie a ty, dziewczyno, nie zamartwiaj już się :-)

Gość aleeeee e
haha na zdrowie :)

Gość aleeeee e
idzcie w chuj

..lepiej zeby dowiedział sie teraz niz potem....mniejszy ból...mysle ze nie uda Ci sie tego ukryc przed nim..a zycie w ciagłym strachu ze sie dowie ze go zdradziłas nie wyglada na optymistyczne....kazdy musi poniesc \" kare\" za swoje błedy....a nóż widelec wybaczy....

Gość eyeliner
jezeli to byl tylko jednorazowy wyskok to nie ma sensu mu mowic o tym. tylko zepsujesz sobie zwiazek

Gość zapomnij i zyj dalej
nic nie mów najwazniejsze że sobie to uświadomiłas tzn ze go kochasz i już wiecej tego nie zrobisz pokaz mu jak bardzo go kochasz ,bo ta nowina tylko dobije ten związek a jak to nie miało znaczenia to zapomnij dasz radę

Gość wcale nie tak latwo
nie tak latwo zapomniec o zdradzie. ja sama kiedys zdradzilam i do tej pory mecze sie z wyrzutami choc to bylo malo znaczace

Gość ja bym powiedziala
tez kiedys myslalam ze bym nie powiedziala, ale sie stalo i tak bardzo mnie sumienie gryzlo z tym klamstwem ze w koncu to powiedzialam, strasznie sie wsciekl, wiele bolesnych slow uslyszalam od niego, zreszta nic dziwnego, ale kiedy w koncu mi wybaczyl-a kosztowalo mnie to wiele zdrowia:)-wtedy poczulam sie tak bardzo szczesliwa, ze juz miedzy nami nie ma zadnych paskudnych tajemnic.

Gość nie mow
ja kiedys powiedzialam swojemu facetowi o tym i teraz bardzo tego zaluje. bo teraz jest wieksza kontrola i ogolnie wiecznie mi to wypomina chociaz to bylo tak dawno ale nadal go to boli a mnie jeszcze bardziej. caly czas sie oddalamy od siebie. jesli chcesz aby ten zwiazek przetrwal nie mow mu.

Gość taka jedna.......ONA
ja zdradziłam jednorazowo aktualnego faceta z moim byłym.to było na początrku związku,góra miesiąc. przyznałam się po roku,tak nagle poczułam,że MUSZĘ mu powiedziec,bo za bardzo kochma,by oszukiwać dłużej. wybaczył. i jest dobrze. planujemy slub.

Jak facet zdradzi tu mu mało oczu nie wydrapiecie, bo zdradził ale jak zdradzi kobieta to jest super i teksty: \"nc nie mów \" itp. Solidarność jajników :P

Gość a ja wolę tajemniczych faciów
Jak facet zdradzi to na 100 procent zrobi to powtórnie!Co gorsza nigdy się nie przyzna , więc my kobiety uczymy się od facetów. Kochanie, nic nie mów swojemu chłopakowi,bo przy każdej okazji będzie Ci to wypominał i obrzucał różnymi epitetami.

Gość liquid
ciekawe co odpowiadałybyście gdyby to facet spytał o radę w tej samej sprawie ?? wszystkie jesteście HIPOKRYTKAMI, tyle.......

Gość liquid
mnie czy okropną ?? :P

Gość liquid
a to rozumiem.... :)

Gość buziaczka
Kurde są rzeczy o których się nie mówi.Skoro zdałaś sobie sprawę z tego jak go kochasz to w żadnym wypadku mu nie mów bo wszystko przekreslisz.A skoro to było na zasadzie potwierdzenia uczuć to zdrada się nie liczy nawet...