Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczek78

Trwałe męskie perfumy z fm - kto doradzi cos ładnego?

Polecane posty

Gość pytajniczek78

Gość doradze
armani jest ladny ale nie pamietam dokladnie ktory, a najladniejszy meski to jest lacoste. moj facet uzywa i slicznie pachnie

Gość Farenheit
jest suuuuper,z gatunku ciężkawych

Gość mimmim
Joop rozowy lub Issey Miyake, moj nazeczony ich uzywa i sa bomba :)

Gość koneserka zapachu
hugo boss złoty.....mmmmmhhhhh................rewelacja!!

no ja doradzę adidas black - są świetne, bardzo mocne, trwałe, męski mocny zapach (nr63), Fahrenheit - Dior - (wiciokrzew, sandałowiec, żywica i cedr) - nr 56. obydwa są świetne - do nabycia za 30 zł. w sklepie w Wadowicach ul. Bałysa - uwaga do każdych perfum kosmetyk gratis - cienie do powiek (2 kolory po 1gr), lub lakier do paznokci 15 ml - GRATIS! przy zakupie dwóch buteleczek - do wyboru - dezodorant FM, lub kombinacja kosmetyków - cień i lakier, lub tusz do rzęs czarny GRATIS! przy zakupie 3 buteleczek - gratis kombinacje powyższych lub paleta cieni 12 kolorów. lub lakier + pomadka do ust Gratis! zapraszam. wysyłam również pocztą.

na życzenie wyślę listę aktualną perfum, oraz fotki kosmetyków GRATISÓW! - meilem wysyłam również próbki perfum pocztą.

Gość HrabiazZenHorst
ja jak zawsze :) Boss - Hugo Bossa :) z kategorii eleganckich http://tanieperfumy.eu/index.php?p=productsMore&iProduct=80&sName=52.-Boss---Hugo-Boss świetny trwały i intensywny Adidas Black http://tanieperfumy.eu/index.php?p=productsMore&iProduct=91&sName=63.-Adidas-Black---Adidas dla Pan z kafeterii równiez w sklepie ( nie tylko na allegro) przesyłka gratis :)

Gość atmas
chcesz kupic produkty fm lub zostać dystrybutorem pisz,odpowiem na wszystkie pytania,wiecej na aizdaj@o2.pl pozdrawiam