Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaka29

problemy z jedzeniem

Polecane posty

Gość kaka29

Mam 11 miesięczną córeczkę i ogromne problemy z jedzeniem czegokolwiek innego niż mleko. Zjedzenie zupki to koszmar, zupa jest wszędzie tylko nie w brzuszku, nie je deserków, owoców niczego oprócz wspomnianego mleka i danonka. Czasami podziubie troche chleba ale bardziej jest to zabawa niż jedzenie. Nie wiem co robić, czasami udaje mi się dać jej tą zupkę ale jest dzień gdy nie je i już potrafi ominąć jedno karmienie. Poradździe proszę co robić z takim maluchem, może ktoś tak miał. To jest moje drugie dziecko i z pierwszym nie miałam takich problemów... Jestem zrozpaczona, co robięnie tak...

ja swemu dziecku dodawałam sporą ilość mleka do zupek (na początku, z czasem zmniejszałam ilość)

Gość kaka29
Dziękuję za poradę może to jest dobry pomysł w tym przypadku, tak zrobie. Jeżeli jeszcze ktoś coś podpowie będe wdzięczna za każdą radę i wskazówkę

Gość hejkja111
Jesli mleko w zupce nie pomoze to moze spróbuj dodać kaszkę owocową do zupki, kolor i smak ma okropny ale moja córa się tym zajadała, potem zmniejszałam ilośc kaszki lub mleka dodanej do zupy.:) Pozdrawiam