Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majkuś

jaka miesiaczka w czasie brania regulonu

Polecane posty

Gość Majkuś

Jak regulon działa na Wasze miesiaczki?

Gość 1111111111111232456677
ja bralam regulon 2 lata. mialam wtedy -chyba po 3 opakowaniu ladna cere i skore ciala.Ogolnie bylam zadowolona bo nie pojawialy mi sie wtedy krosty na plecach. Miesiaczki mialam normalne ale slabsze niz bez tabletek.Ale nie jakies skape-zwyczajne. Teraz juz nie biore. Miesiac po odstawieniu wyskakiwalo mi duzo krostek na dekolcie,Jakos z 2 mies sie z tym meczylam ale si uporalam z problemem. Teraz 4 mies po odstawieniu wypadaja mi bardzo wlosy. ALe ogolnie jak bralam regulon bylam zadowolona.Chozciaz mialam lekkie wahania nastroju i niestety mniejsze nawilzenie i chote mniejsza na seks.pa

Gość makjuś
bardzo dziękuję za tak wyczerpujaca odpowiedź, ale dlaczego przestałaś brac?

ja bralam regulon,przytylam przez pol roku 10kg.lekarz kazal odstawic.

Gość 1111111111111adsd
przestalam brac poniewaz mam 26 lat i chcialabym w niedlugim czasie zdecydowac sie na dziecko. Dlatego robie sobie przerwe:)

Biore Regulon i miesiaczka skrocila mi sie o 2 dni i zmniejszyla o praiw polowe, trwa w sumie 4, rzadko 5 dni, z tym, ze tylko 2 dni sa jakies bardziej obfite, pozniej juz takie plamienie. Na poczatku myslalm, ze cos jest nie tak, ale co najmniej pol roku tak mam

Poza tym czuje się dosc, dobrze, pod koniec opakowania troche mam obrzmiale piersi i troche mnie bola jak schodze ze schodów:) Poza tym mam duzo ladniejsza cere. Nie przytylam, a nawet jesli troche to na pewno nie przez pigulki. I dwa dni przed okresem ma strasznie spuchniety brzuch, ale przynajmniej wiem, ze miesiaczka idzie:) W kazdym razie to nic powaznego.

Gość Julitta_
Okres wyregulowany, nie ma humorków (przynajmniej nie takie jak przed stosowaniem regulonu), okres bardziej skąpy i mniej bolesny - to na pewno na plus. Trochę mam obrzmiałe piersi, ale co tam. :)

W sumie u mnie z miesiączką nic się nie zmieniło, bo nadal mam 5 dni i boli mnie brzuch w pierwszym dniu.

Gość ad.okres
U mnie okres krótszy. A brzuch boli mniej i tylko pierwszego dnia. Moim zdaniem jest lepiej jesli o to chodzi:)

Gość SPIInka
Krwawienie jak krwawienie, no może trochę mniej bolesne. Generalnie ok. Najbardziej zadowolona jestem z cery, bo miałam trądzik na tle hormonalnym i się z tym uporałam w głównej mierze dzięki tym tabletkom!

Gość Lemonika
Krwawienie trwa około 4 dni i jest skąpe. I wydaje mi się, ze nie mam takich wahan nastrojów i humorków. W ogóle dobrze się czuje przy tych tabletkach:)

Gość PArysa
Zanim zaczęłam brać Regulon stosowałam inne tabletki i skutki uboczne były nie do zniesienia. Wahania nastrojów od hiserii, płaczu po jakieś takie wyciszenie (tzw. stand by ;) ), poza tym nastroje depresyjne, czarne myśli. A nigdy czegoś takiego nie miałam!! Już nie wiedziałam co robić, bo lekarz kazał mi wybrać do końca 2 opakowania i dopiero później decydować się na zmianę. Poszłam więc do innego i ten od razu kazał mi odstawić tamte i dał Regulon. Na całe szczęście!bo wreszcie czuje się normalnie, nie zachowuje się jak wariat, normalnie funkcjonuje i zero jakichś depresji, histerii.