Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocakarola

Ciągle chce mi się pić!!!

Polecane posty

Gość cocakarola

mogę wypić litr soku i nic...po kilkunastu minutach znowu czuje pragnienie.Nie odzywam się może super zdrowo,ale dbam o to,co ma znaleźć się na moim tależu.Dodam,że palę papierosy...to od nich?Czy mogą byc jeszcze jakieś inne przyczyny?

Gość kokoijk
np cukrzyca

Gość cocakarola
kac odpada--->nie pamiętam kiedy się ostatnio schlałam :) trwa to długo...może miesiąc? w niektóre dni jest słabsze,ale bywają takie,że po prostu wariuję,bo czyje się jakbym była odwodniona,a nie sikam często. Mam też takie ciągi na słodycze...jest to tak silne pragnienie,że jesli nie kupię czegoś słodkiego dostaję szału i w ogóle czuje się zmęczona,nie wysypiam się,nie moge rano się obudzić...

Gość Darek stolica
jeden z objawow niedocukrzenia czyli cukrzycy-do lekarza!

koniecznie idz do lekarza po skierowanie na badanie cukru. nie zwlekaj, bo masz objawy cukrzycy. Pozdrawiam !

Mi tez ciagle chce sie pic. Nie mozna mnie zobaczyc bez kubka z herbata albo sokiem albo bez butelki wody. Dzien mija mi na piciu i sikaniu a i tak czuje sie odwodniona i ciagle mnie suszy. Nie pije, nie pale i nie mam cukrzycy (badalam i byl idealny). Ma ktoras z was pomysl co to jeszcze moze byc?Czy moze po prostu wiecej wody potrzebuje niz inni? A zapomnialam i nie przemeczam sie jakos specjalnie ;p

Gość cocakarola
ja pier..... do głowy by mi nie przyszło,ale faktycznie,od jakiegos czasu jest mi inaczej dzisiaj porozmawiam o tym z mamą,jest pielegniarką i cały czas wysyła mnie na badania,ale jest tak,że nigdy nie ma czasu... teraz się boję...ale chyba to nie jest choroba jakaś straszna,uciążliwa? mam nadzieje,że w ogóle jej nie mam ale ciągle chce mi się słodkiego...

Gość cocakarola
ja pier..... do głowy by mi nie przyszło,ale faktycznie,od jakiegos czasu jest mi inaczej dzisiaj porozmawiam o tym z mamą,jest pielegniarką i cały czas wysyła mnie na badania,ale jest tak,że nigdy nie ma czasu... teraz się boję...ale chyba to nie jest choroba jakaś straszna,uciążliwa? mam nadzieje,że w ogóle jej nie mam ale ciągle chce mi się słodkiego...

Mnie też i mam suche oczy i sucho w nosi i w gardle. Ja mam podobno zespół sjorgena. W szpitalu na potwierdzenie tej teorii nie byłam, bo nie mam czasu 3 dni siedzieć na badaniach. Niemniej już od 6 lat takie diagnozy wielu lekarzy stawiało i okuliści i inni. Zawsze mam wodę przy sobie. Generalnie poczytajcie sobie o tym. Są różne odmiany. Ja mam czysta odmianę i stawy mam w porządku, natomiast mam tez inne choroby autoimmunologiczne - w tym właśnie zespół sjorgena.