Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migdałka2222

BÓL GARDŁA..BŁAGAM POMÓŻCIE!!TO NIETYPOWE

Polecane posty

Gość migdałka2222

Witam wszystkich ja mam pytanie do tych, którzy juz wycięli migdałki...jakis czas temu..ale nie tylko do tych.A wiec tak:ja jestem bez migdałkow od marca tego roku, wszystko bylo ok, zagoilo sie, nawet nie bolało.Ale miesiac temu przeziebilam sie..milalam bol gardla goraczke, possalam tabletki i przeszlo po tyg, ale od tego czasu, jest tak, ze jeden dzien mnie boli po prawej stronie gardlo, a na drugi juz ok, potem znow boli i tak wkołko, a od 2 dni bol jest bardzo silny.poszlam do laryngologa, a on powiedzial, ze taki bol to jest tak jakby powiklanie po wycieciu i ma to ok90% ludzi...powiedzial tez ze caly czas mam plukc gardlo..nie wolno nic brac tzn.ssania ani antybiotykow..boli mnie dosc mocno , a on mowi, ze tak juz bedzie, ze mam sie do tego przyzwyczaic...bo to jest taki niezyt, suchosc blony sluzowej itp.Ale mi nic nie pomaga..boli bmocno, nie moge nawet ziewnac, ciezko lukam slineMacie tak??prosze napiszccie jak wy sie czujecie pare miesuecy po wycieciu

Gość migdałka2222
proszeeee pomocy

Gość obłoczek malutki
Ja nie mam wycietych migdałków, ale bardzo często boli mnie gardło. Wystarczy, że napije się zimnej wody z lodówki... Zawsze jednak coś pomaga! Moim zdaniem nie powinnaś słuchać tego lekarza. Jak on w ogólemógł Ci powiedzieć, ze tak już będzie i masz się przyzwyczaić? Przecież to jest śmieszne... Zmień lekarza. Życzę zdrowia :)

Gość migdałka2222
to byla ropa w migdale:( a lekarze teo nie widzieli, dopiero we wrzesniu, sama "pogrzebalam" tam lyzeczka i wyszla duza kulka ropy, az zielonej:( ale bol minal... i tak sie znaja lekrzez wlasnie:( bylam wtedy nawet na klinice i nic... a swoja droga jak sie czujecie po wycieciu migdalkow??

90% ? Bzdury jakieś. Znam kilka osób, które lata są już po wycięciu i nic ich nie boli. Sama mam usunięte migdały ( 8 miesięcy) i też mnie nic nie boli. A jak masz suchą śluzówkę to kup sobie Tonimer gola do nawilżania i ssaj Isla moos ( te zielone).

Gość albo tymianek z podbiałem
jw