Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

b.ona

co robicie dla siebie?

Polecane posty

Jakie czynności robicie \"dla siebie?\" Żeby poprawic sobie samopoczucie, może wygląd, zdrowie?? Uwielbiam takie \"egoistyczne\" wieczorki z maseczką i peelingiem. A wy?

Gość naprawdę uwielbiasz
? ja tego nie cierpię, bo łażę po domu z jakąś lepiącą się na twarzy mazią, mama się ze mnie śmieje, bo sama nigdy nie nakładała maseczek, a ja teraz muszę nawilżać twarzysko co drugi dzień, bo wróciłam z urlopu i po trzech tygodnia alkoholizowania się i nie dbania takiego o twarz jak w domu mam skórę wyszuszoną na wiór:( a naprawdę nie lubię tych papek:O

lubie maseczki bo stosuje je rzadko - od okazji do okazji lubie zabiegi na stopach - moczenie, pedicur, peeleng, masaż - to dziala odpręzajaco!

relaksująca kąpiel w wonnych olejkach, przy świecach i muzyce...to lubię dla mojego ciała robić najbardziej

JA ZAWSZE LECE DO LUMPEXU-TAM ZAWSZE KUPIE SOBIE COS FAJNEGO I JESTEM HAPPY.POZDR

Ładnie się ubieram, maluję się, słucham muzy (to zawsze mnie odstresowuje, ładuje akumulatory), śpiewam sobie i tańczę np. podczas codziennych nudnych czynności, wtedy stają się mniej nudne, idę na zakupy, do kosmetyczki albo z kumpelą na browara, dobry humor gwarantowany :):):)

Gość ambii
wspominam moje durne wariackie miłe chwile przy fajnej muzyce, ale na humor to u mnie tylko jak narazie działanie kojące ma ka$a i zakupy.I ładnie ułozone włoski.Humor gwarantowany :)