Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiuniaa

Noc poślubna

Polecane posty

Gość tylko nie gorset i ponczochy
ludzie weźcie na luz:):):) nie wiem skąd w Was tyle złości, no ale i tak lepiej że ją wyłodowywujecie na forum, a nie w realu:) no a teraz UŚMIECH i kto coś jeszcze zaproponuje, bo sama jestem ciekawa?:)

\'\'ON zobaczy Cię poraz pierwszy więc nie powininnas mu sie skojarzyc z pania z.... tylko z jego żoną\'\' to sa dokladnie Twoje slowa, wiec, ciekawi mnie dlaczego dziewczyna w noc poslubna jak wcisnie sie w gorset to sie bedzie kojarzyla z lafirynda?? a ma sie kojerzyc z zona?? smieszy mnie to:D

ojeju, no net nie oddał dokładnie tego co chciałam powiedzieć, niestety tak to już bywa:) absolutnie nie neguje tego stroju, ale ja zaproponowałam troszkę delikatniejszy wizerunek:)

Gość Zwodnicza82
koleżanka z góry zapewne miała na myśli to, że skoro autorka jest dziewicą lepiej będzie aby wyglądała na swój pierwszy raz słodko i niewinnie. Nie ma sensu zakładać gorsetu i pończoch na pierwszy raz ponieważ będzie to wyglądało dość dziwnie. Niewinna i bojąca się tego kontaktu dziewica w wyzywającym stroju.

Najlepsz żona w salonie powinna być damą, w kuchni kucharką a w łóżku......DZIWKĄ A jeśli chodzi o temat to wyadje mi się że gorsecik jest super i koszulki też. żalęzy tylko od Twojego gustu i gustu Twojego faceta, a Ty przecież najlepiej go znasz. WSZYSTKIEGO NAJ.............. 🌻

Zwodnicza82- wyjełaś mi to z ust, dokladnie o to mi chodziło, dzięki:) ależ Ty to pieknie ujęłas!

A ja uważam, że śliczny biały komplecik i na to przeźroczystą woalkę będzie idealnie. Będzie sexsi i niewinnie.