Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkxvb

Homofobia

Polecane posty

Gość jkxvb

Dlaczego niektórzy ludzie nie tolerują homoseksualistów? Przecież oni nie każą Wam wiązać się z osobami Waszej płci. Dlaczego wtącacie się w życie obcych ludzi? Dlaczego oni Wam tak przeszkadzają? Ja tego to chyba nie bardzo rozumiem. Co prawda, nie mogę też zrozumieć jak dwoje mężczyzn może się kochać tak mocno, jednak nie wytykam ich palcami i nie każę palić na stosie. Po prostu wyjaśnijcie mi, dlaczego macie homofobię?

Niestety taki już u nas ciemnogród i tępota :( Też mi przykro z tego powodu...

Ciekawe porównanie... Czy w takim razie organizujesz wiece anty-rosołe, a gotujących, tudzież spożywających rosół obrzucasz wyzwiskami, albo zgniłymi jajami? Bo takiego rodzaju akcje mieszczą się w ramach homofobii.

chcialem tylko powiedziec, ze nie mozna mowic o Polsce w kategoriach ciemnogrudu mowiac o homofobii. Fakt faktem ze jestesmy krajem stereotypow ale jednoczesnie o mocno utwierdzonej kulturze katolicyzmu i itp itd i dla tego homoseksualizm kojarzy sie polakom jako dewiacja. Jednak jest to tylko ich przekonanie, tak to traktuja i nie ma to nic wspolnego z cimenogrodem. Chociaz publiczne obrzucanie homoseksualistow nie uwazam za dobre. Jednoczesnie nie potrafie sie doszukac powodu dla ktorego tak mocno homoseksualisci potrzebuja publicznie objawiac swoje swiatopoglady (orietacje seksualna ), czy nie moga sobie po prostu byc, nie eksponujac tego ?

tak, ale jezeli ktos publicznie wyglasza opinie = tu swoja seksualnosc - to musi sie liczyc z tym, ze moze go spotkac krytyka, obrzucanie pomidorami itp itd

ja tam do homo nic nie mam..wazne jakim sie jest czlowiekiem... fakt taka demonstracja nachalna swej sexualnosci nie podoba mi sie zarowno u osob obu orientacji...to lekka przesada...taki objaw zezwierzecenia wrecz...

Gość ostatnia paróweczka hrabiego
Spoko są tylko lesbijeczki pedryle są obrzydliwi

Gość jkxvb
No, tak, te demonstracje to i moim zdaniem niezbyt wspaniały pomysł. Dlatego, bo społeczeństwo woli spokój, a przy takich demonstracjach jest raczej głośno. Szczególnie, gdy przyjdzie młodzieży Giertycha. A może takimi demonstracjami chcą, powiedzmy, przyzwyczaić ludzi do homoseksualistów, żeby na przyszłość, jak zobaczą na chodniku dwie laski trzymające się za ręce, to żeby nie wytrzeszczali oczu, jakby zobaczyli UFO.

Gość Isaac Newton
Takie demonstracje są po to, by przyzwyczajać stopniowo społeczeństwo do kolejnych wynaturzeń. W kolejce stoją już następni chętni do legalizacji. A koń na senatora !

Gość Isaac Newton
Powiedzą, że o wiele lepsi ! Zaraz się tu zleci zgraja, bo już pora na nocne rozmowy.

Gość to znaczy....
co tu dużo gadać-- geje i lesbijki prezentują pewne wynaturzenie, które może szokować:)

Gość jkxvb
Chyba mnie szlag trafi!!! Jakie wynaturzenie? A nawet jeśli, to dlaczego wtącacie się w życie innych? Jeśli ktoś jest homoseksualistą to Wy bez względu na to jakby się zachowywał i tak będziecie chcieli się ich pozbyć. Ale kiedy za waszą ścianą ktoś woła o pomoc, to część z Was, ku...wa, nie pomoże mu, choćby krzyczał z bólu i błagał o tą pomoc.

zalosne i tyle......... jak mozna odrzucvac czlowieka,spisywac go na stary itd...tylko dlatego,ze ma inną orientacje.... zresztą geje byli juz od zarania:> to są ludzie i mają prawo do milosci i akceptuje ich o ile nie robią drugiej osobi krzywdy tzn.nie gwalcą itd...coz mowie to ja osoba chyba ASEXUALNA... wiem.wiem ja to jestem wynaturzeniem debile :>

jkxvb --> wybacz ale to oni a moze i ty?! wciskają \"jedyną słuszną drogę\" w którym jest zgoda na wszelkie deprawacje. W jakiejś normalnej gazecie kilka lat temu wypowiadał się pewien homo i mówił, że jest mu wstyd za takich ludzi, bo oni robią krzywdę ludziom i to nie tylko tym o poglądach hetero. Mówił, ze to jest strasznie chore tj. wciskanie ludziom, że homo powinni mieć wiecęj praw. Te same prawa dotyczą obu preferencji. A ci \"prawdziwi\" chcą mieć ich JESZCZE więcej. Popatrz czy gdzieś organizowane są parady hetero? To TWOJA prywatna sprawa z kim to robisz, nie muisz tego rozgłaszać na cały świat. Czemu chcą (lub chcecie) wychowywać dzieci na równi z parami hetero? Młody organizm jest nastawiony na przyjmowanie WSZYSTKICH sygnałów nie rozróżnia w PEŁNI dobra i zła chłonie wszystko jak gąbka. Czy z takiego człowieka wyrośnie prawidłowo ukształtowany dorosły, gdy będzie miał dwóch :O tatusiów lub dwie :O mamusie? Ja nie obnoszę się wszedzie z tym że jestem hetero to MOJA prywatna sprawa. Tak, są niektóre zawody, które wymagają wiedzy na temat naszej seksualności, ale w głownej mierze chodzi tu o te, które mają zwiazek z dziecmi i kształtowania PRAWIDŁOWEGO związku międzyludzkiego. Choć jak zapewne wiesz tu też zdarzają sie pomyłki typu pedofilia ale to juz inny temat. Radzę przemyśleć kilka spraw zamiast wycierania sobie ust lewackimi hasłami o równości homo i hetero, bo zamiast tego powoli wychodzi nierówność: hetero < homo Pozdrawiam 🖐️

Gość Pedałofil
:-) A mi się wydaje, że termin "homofobia" jest zupełnie źle rozumiany. Homoseksksualiści muszą w pierwszym rzędzie popracować nad wykształceniem, a dopiero potem dochodzić swoich "praw". Zainteresowanym wyjaśniam, że znaczenie słowa "homofobia" jest następujące. Otóż, homofobia, to zjawisko strachu przed człowiekiem. Greckie słowo"homo" - oznacza ni mniej, ni więcej jak "człowiek". "Fobia" natomiast jest rodzajem strachu bądź uprzedzenia. Podpisano - domagający się uznania praw mniejszości seksualnej, sekowanej i dyskryminowanej przez zacofane, polsko-katolicki ciemnogród, społeczość - Pedałofil.

Gość i nie rozpędzajcie się
tak z wychowywaniem dzieci przez gejowskie pary. Taki dzieciak będzie miał przesrane wśród rówieśników. A całkiem niedawno była sprawa że dwie lesby zatłukły na śmierć czterolatka. A wiecie dlaczego? Bo nie chciał mówić do jednej "tato". Wiecie co ja nic nie mam na ogół do homo, ale kurna beznadziejne jest chodzić po ulicy i afiszować się że się komuś wtyka w tyłek a nie w piczkę! I brzydzą mnie malunki na ścianie jednej gejowskiej knajpy, same kutasy!

Gość i nie rozpędzajcie się
Johannesburg (RPA): Lesbijki zamordowały 4-letnie dziecko, bo nie chciało mówić kochance matki "tatusiu"! "Winnymi zbrodni zamordowania 4-letniego Jandre Botha uznał sąd parę lesbijek Engeline de Nysschen (33) oraz Hanelie Botha (31) - matkę dziecka. Chłopiec zginął z rąk kochanki matki za to, że nie chciał mówić do niej "tatusiu". Dziecko przed śmiercią doświadczyło urazów czaszki, mózgu, połamania kości nóg, obojczyka, rąk i miednicy. Matka chłopca twierdziła, że doznał on wypadku podczas kąpieli. Prof. Mohammed Dada ocenił jednak urazy jako porównywalne z upadkiem z drugiego piętra. Ojciec dziecka, obecny na rozprawie, dowiedział się o maltretowaniu syna przez lesbijską kochankę jego byłej żony w dniu śmierci dziecka, 12 czerwca 2003. O tym, że czterolatek bity jest za odmowę zwracania się do de Nysschen "tatusiu" wiedzieli wcześniej znajomi lesbijek.

fakt ja nie popieram adoptowania dzieci przez homo...ale trza zwrocic uwage,ze duzo hetero tez torturuje dzieci:> i jestem tez zeby kastrowac osoby hetero o sklonnosciach aptologicznych lub niezamozne:>

Gość może troszkę rozumu
A może przytoczysz artykuły dotyczące katowania dziecka przez matkę, ojca, macochę, ojczyma - wszytskich o "poprawnej" orientacji seksualnej? Ile jest takich dzieci w Polsce ? O ilu słyszałeś ? O ilu czytałes ? O tych którzy tracą zdrowie bądź zycie wychowywani przez pary heteroseksualne ?

Gość Pedałofil
A cóż to ma do rzeczy, "może troszkę rozumu"? Czy to, iż istnieje smutne zjawisko znęcania się nad dziećmi w patalogicznych rodzinach jest jakimś rzeczowym argumentem dla przyzwolenia, żeby pedałofile mogły pełnić obowiązki "rodziców"? Ę, co?

Furious and Deadly --> czytajac twój post a zwłaszcza \"... i jestem tez zeby kastrowac osoby hetero niezamozne\". Niezamożność to pojęcie względne. Wg nas mogą być to mieszkańcy np. Białorusi, bo na rękę za miesiąc mają w przeliczeniu po kilka dolarów, dla kogoś my tez możemy byc traktowani jako niezamożni i co? Nie boisz się kastrcji? może troszkę rozumu --> wszędzie są patologie, większe lub mniejsze, więc mi też ten przykład o zakatowaniou dziecka, nie za bardzo się podoba :O

Gość może troszkę rozumu
a pzryatacznie jakiegoś przykładu z patologicznej rodziny homoseksualnej jest argumentem za zakazem wychowania dzieci przez takie pary ? Nie rozsmieszaj mnie.

wiem,zle sie wyrazilam......chodzi mi o tych pijakow,cpunow i zbokow, co nie dosc,ze katują dzieci to nie stwarzają im warunkow do GODNEGO zycia:>

Gość a mnie zastanawia
dlaczego wiekszosc homofobow to ptasie mozdzki z ilorazem inteligencji, ktorego lepiej nie mierzyc, bo szkoda czasu :O