Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rybnik-Iza

Swiadek

Polecane posty

hej mam do was pytanie a mianowicie czy ktoras z was prosila na swiadka pisemnie....moze wiecie jak to wyglada i jak to napisac bede wdzieczna.

Gość blehu
po co prosic pisemnie jak mozna osobiscie?

Gość blehu
to jesli juz to ja bym najpierw zadzwonila a potem dopiero pisemnie powiadamiala

Ja prosiłam pisemnie!!!! Przez gg ;) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bo moja świadkowa mieszka ode mnie jakieś 500 km A świadka prosił mój mąż osobiście bo akurat był w jego okolicach.

a mozesz mi napisac :czy mialas jakas specjalny wiersz czy cos takiego lub nie wiem napisz jak ja zaprosilas...bo ja nie mam zadnego pomyslu

Gość po co komplikujecie
sobie życie. Ludzie jakie wiersze !!! Na swiadków zazwyczaj prosi się bliskie koleżeństwo. Po co takie ceregiele. Najproście zwyczajnie zapytać czy zechciałaby być swiadkiem. Wy naprawdę nie macie poważnych problemów.

Gość a ja uwazam ze
rodzine sie prosi na swiadka

Ja do swojej świadkowej wysłałam sms-a ;) wiedziała dobrze o ślubie, jest moją przyjaciółką od lat. Znamy się od przedszkola :) a dlatego wysłałam do niej sms-a bo chciałam się jej zapytać czy będą z narzeczonym u Nas za świadków. Zgodziła się i już osobiście poszliśmy do nich z zaproszeniem jako do świadków, acha i poinformować jej narzeczonego kim będą na naszym ślubie ;) zgodził się bez przeszkód :) Tak więc jak dobrze się znacie, a na pewno skoro ich bierzecie za śwaidków to możesz pisemnie.A dopiero później zaprosić ich oficjalnie.

ja wlasnie musze zrobic tak najpierw po prostu zapytam sie czy zechce byc \"swiadkiem\"a pozniej przy zaproszeniu chcialam cos napisac...tylko nie wiem co

Gość pomozcie hej
...

Zapytałam się normalnie bez żadnych ceregieli. Zaproszenie dostała takie samo jak każdy inny gość.Po co wymyślać i komplikować. Jeżeli jest to osoba godna tego by być świadkiem to się sama wczuje w sytuację i nie potrzeba żadnych specjalności skierowanych do niej. Po ślubie jak już wszyscy złożyli życzenia i wreszcie mogli złożyć świadkowie bardzo serdrcznie podziękowałam jej za to, że cieszyła się razem ze mną tym dniem :D