Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flug buster

Może mi któraś wytłumaczyć

Polecane posty

Gość flug buster

Gość tłumaczę niniejszym
:D

Gość flug buster
dlaczego jak faceci dyskryminują grube kobiety to są zaraz wyzywani od imbecyli, pustaków, ograniczonych itp, ale jak kobiety wolą wyższych facetów i dyskryminują niższych to wszystko jest oki ?

Gość ależ niuniu
to nie jest ok.

eeeeeeeee nie wiem. Bo to kobiece forum? Bo wszystkie kobiety uważają, ze sa za grube i w związku z tym każdą krytykę biorą do siebie? Bo niscy faceci krytykują grube kobiety? eeeeeee pojęcia nie mam

Gość flug buster
no prosze o jakieś sensowne argumenty..

z regóły (nie zawsze) ideałem kobiety jest wysoki facet a mężczyzny szczupła babka:) ale to nie znaczy przecież, że niscy nie podobają się kobietom!!

Gość flug buster
Ale z niższym od siebie nie chcą być i nikt tu nie rzuca epitetami w waszą strone, a teraz wyobraż sobie sytuacje, że facet nie chce być z kobietą bo jest gruba i jeszcze pisze o tym tutaj na forum,nie musze chyba mówić z jakimi komentarzami musiałby mieć do czynienia.

Bo kobieta chce się czuć bezpieczna ... i instyktownie chce kogoś wyższego od siebie. Moja koleżanka ma 186cm i nie wyobrażam sobie jej z facetem np 165cm... i powiedz czy niższy facet dobrze się czuję gdy kobieta tak nad nim \"góruje\" ?? bo wszysy moi kumple nawet ci niscy zawsze szukają niższej :) chyba, że od początku zdarza sie wielka miłość, ale to przychodzi w większości przypadków dopiero z czasem...

Bo to nie chodzi o to co się pisze tylko jak się pisze. Można napisać że nie podobają mi się niscy faceci, a mozna napisac że taki gówno warty mały kutafon to nie powinien wogóle myslec że go jakaś laska zauważy bo jest dno i to zamulone. Rozumiesz różnicę?

Gość flug buster
No właśnie o to chodzi fajniutka, uważacie, że macie prawodyktować co jest normalne a co chamskie. Na dodatek faceci są o wiele bardziej elastyczni w tych sprawach , u nas nie ma cech które przekreślają z góry, bo schudnąć zawsze możesz, a co zrobić z niskim wzrostem ? Ja jestem wysoki akurat, ale razi mnie hipokryzja kobiet i żal mi niskich facetów.