Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Ludzie impulsywni,nerwowi łączmy sięP

Polecane posty

j.w... o ile tacy są... ja niestety jestem strasznie nerwowa...ktos mnie czyms wkurzy to po prostu nie daruję...jestem pyskata, ,mam ochote czyms rzucac,a ostatnio okaleczam se paznokciami rece z nerwow:O do tego,jestem wrazliwa, i wqrza mnie jakas chamska krytyka ,ataki mej osoby....... tez tak macie,ze sie byle czym przejmujecie i wkurzacie niezmiernie o byle co?:P

i to z wiekiem sie robi coraz silniejsze...niby na zewnatrz jestem niesmiala ale w domu..do tego zawsze musze postawic na swoim, lubie rzadzic innymi:P ponoc tak za dziadkiem mam:P a ten jak sie wkurzy...........

Gość też tak
ostatni w Castoramie miałem szybe w wózku, jakiś mułek mnie potrącił to go pchnęłem i w ostatnim momencie pohamowałem się żeby mu nie przyp...

Gość undertaker
🖐️ no comments

Gość też tak
undertaker ----> nie bulwersuje się, goste wcale nie chciał być dłużny

dostałby w ryj i tyle, a na bank parę ciepłych słów, mi to lepiej niech nikt nie stoi na drodze :o

a moj dziadek jest znany z tego,ze jak ktos lub cos go wqrwi to sadze,ze nie zawachal by sie uzyc przemocy..po prostu nie panuje nad sobą...tak samo moj ojciec chrzestny o byle co robi cholerną awanture. i przez to w wieku 34lat omal nie dostal zawalu..... dosc,ze nie ma zony i dzieci bo nie wiem czy by wytrzymal... nawet potrafi mnie wqrwic to,jak jakas gnida na tymze forum czasem najedzie...:P

Gość undertaker
ja to jak się wku..wię, to jest armagedon...:o, sama ze sobą nie mogę wytrzymać..a wszyscy się chowają po kątach, zamiast mi strzelić w pysk :(

hmm a dziwne u mnie jest to,ze w otoczeniu jakos tego nie okazuje..owszem jak cos mnie wqrwi to klne itd..... ale to bardziej tlumie w sobie...jednak wolalabym to okazywac......przynajmniej nie dalabym w kasze dmuchac....

Gość undertaker
ja też..przecież nikogo nie biję, ale wystarczy im moje spojrzenie i sami wychodzą...:o

tragedia...a ja mam to gdzies...niech sie inni denerwuja! Albo kkrzyczec, po co, poza zdartym gardlem nic sie nie wskora.....tragedia z Wami nerwusy....tylko spokojnym ludziom humory psujecie....a nie mozna by tak, przepraszam, prosze...i zaraz by zycie sie usmiechalo

Gość no jestem
impulsywna nerwowa ale tylko okazuje to najblizszym jak mnie wyprowadza z równowagi nie umiem wyrzucac złosci nawet jeśli takowa mam na ludzi ktorzy ewidenynie sa denerwujacy w miejscach publicznych i dlatego zawsze najbliżsi cierpia

oj skąd ja to znam :o Elektronie własnie tak ćwiczę od kilku lat to \" dziękuję \" 😡 , \" proszę \" :p ale nikt się do mnie nie uśmiecha, zupełnie nie wiem dlaczego :p

Gość Ghandi
A robiliście sobie testy na inteligencję emocjonalną? Może powinniście się zaszyć na 50 lat do służb specjalnych, tam można sie wyżyć :P Na szczęście nie jestem agresywna, bo to jesteście agresywni. Pewnie sykacie jak się o was ktoś otrze w autobusie. Jak dla mnie do leczenia :O

Hehe, no ja się na żadne leczenie nie wybieram :P Też jestem nerwowa i impulsywna, ale moje reakcje staram się ograniczać. Jak mnie wkurzył ostatnio pan w kolejce po bilet PKP, to mu wygarnęłam troche ;) Zrobiłam też awanture pani ordynator (no ale myśle że jestem jako pacjentka usprawiedliwiona :P w końcu mam prawo do wyczerpujących informacji na mój temat!) denerwuje mnie, kiedy ktoś się o mnie telepie, denerwuje mnie kiedy szturcha się mnie co chwile torebką na przykład. Denerwuje mnie krytyka, niesprawiedliwe traktowanie (np. ostatnio na zaliczeniu), to kiedy ktoś jest najmądrzejszy i nie daje dojść do słowa bo lubi przekrzykiwać. Czasem wybuchnę, ale czasem też chowam rzeczy w sobie, tłamszę je lub wypłakuję. Nerwowi mają trochę trudniej, jeśli chodzi o uczucia i stosunki międzyludzkie..

Gość taka opcja
nadczynność tarczycy :p

Gość DO Furious
to za racji wieku młoda jesteś jeszcze i z tego co wiem ciągle na diecie... stąd Twoja drażliwość:)

Gość undertaker
drażliwość..nie wiesz, o czym piszesz

mam 17lat,a nerwowa bylam juz jak sie urodzilam bo non-stop ryczalam i hydroksyzyna nie pomagala:O tarczyce mam wporzo i teraz nie jestem na diecie,wrecz przeciwnie...lekarze stwierdzili u mnie nerwice:P tez mnie wkurza jak ktos cos o mnie w autobusie chamsko powie lub mnie popchnie to sie wkurzam i sykne po cihchutku slowo na k........ i klne w myslach ale nie mam na tyle smialosci by normalnie wygarnac co mnie boli..zresztą o czym mowie,przez swoj chory komplex lekkiej wady wymowy nawet sama do sklepu nie pojde:O

Gość Ghandi
Nie rozumiem po co nerwy, myślicie, że w autobusach czy sklepach każdy marzy, by sie o was ocierać, takie wypadki są :P Problem ludzi podobnych do was, które znam to taki, że ich tak naprawdę wszystko denerwuje: wygląd ludzi, to jak mówią, chodzą, co mówią, jak robią. W ogóle nie do życia. I nigdy nie jest ich wina i tylko im należą sie przeprosiny. A jak im się zwróci uwagę to zieją pragnieniem zemsty, bo ktoś ich taaaaak upokorzył :O

Gość undertaker
ja się o nikogo nieznajomego nie ocieram...NIGDY..i zawsze uważam, żeby się nie ocierać !!

Też kiedyś tak miałam, ale zauważyłam, ze wyciszam się z wiekiem. Zdarza mi się, że jak ktoś mi bardziej podniesie ciśnienie to powiem coś złośliwego nierzadko przykrego, ale urazy w sobie długo chować nie umiem, zauważyłam że szkoda na to czasu.

ja rowniez.... a juz najwiekszej qrwiy dostaje gdy jakis facet sie celowo ociera itp.. oraz lakomie patrzy zajeba...bym takiego na miejscu 😠

Gość Ghandi
Furious - to nawet zabawne jak się czyta...A robi Ci coś ten facet, niech się gapi :P Ja też sie o nikogo nie ocieram w autobusie lub staram się nie ocierać, ale czasem jest taki tłok, że sie nie da. A jak widzę nie wszyscy to rozumieją. Może na medytacje chodźcie :P Jakieś ćwiczenia oddechowe itd.

Furious and Deadly --> dziecko drogie masz dopiero 17 lat ?? ;) Przykro mi, ale ja nie potwierdzam, że TO z wiekiem przechodzi, za rok będę mieć XXX i jest coraz gorzej :( Ghandi, zdziwiło mnie to co piszesz, bo zupełnie nie rozdrażnia mnie czyjś wygląd :) czy sposób bycia, No chyba że jest to osoba wulgarna, albo paląca, wtedy rzeczywiście nie odpowiadam za siebie ;) Najgorzej jest kiedy ktoś narusza moją \" strefę ochronną \", dotyczy to nie tylko fizyczności, ale i spraw emocjonalnych, łatwo zmącić we mnie uczucia, wystarczy chwila i jak w kalejdoskopie - zmiana obrazu, kolorowe szkiełka układają się w nowy kształt. Przypuszczam, że ta nadpobudliwość ma początek gdzieś w neuronach, bo zapanować nad tym naprawdę nie sposób :( A najgorzej jest jak mi ktoś postawi kubek uszkiem nie w tą stronę ;)