Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Some Bizarre

Ludzie impulsywni,nerwowi łączmy sięP

Polecane posty

ot co... mnie bardzow kurza jak mi ktos cos chamskiego powie, lub wysmiewa sie z mej lekkiej wady wymowy.....kiedys nie potrafilam sie przed yym obronic i po prostu sie dawalam jechac po sobie:O teraz jakos sie zmienilam i ta nerwowosc jest jakąs formą obronną...jak ktos cos mi przykrego i chamskiego powie to nie ma zmiluj...moge go od najgorszych zwymyslac.... wdomu wkurza mnie matka co mnie krytukuje za byle co:O porownoje z innymi, gada,ze ejstem do niczego,bede nikim itd.../O se nie radze z tym... czasem mysle se,ze moge sie kiedys przez to zabic.....choc boje sie samobojstwa jak cholera....

Gość Lisa Rowe
Furious...dziecino... Temat tego topiku powinien brzmiec raczej "Ludzie impulsywni,nerwowi LECZMY się"

tia:P ja juz od uspokajajacej hydroksyzynki jestem uzalezniona..nawet na mnie nie dziala:P wiec tylko psychotropy:P zresztą pieprze to...:classic_cool: jestem jaka jestem.........

Gość Ghandi
Furious, jeśli ktoś specjalnie sprawia Ci ból to kawał chama nie warty uwagi, wiem, że to boli i trzeba długo sie otrząsać z tego. Powiem tylko, że z wiekiem przestajemy być tacy drażlliwi i więcej po nas splywa. Niestety jest jak jest, i sporo chamów i cwaniaków chodzi po świecie. Ale są oczywiście tacy bardziej empatyczni i serdeczni :D Mama też staraj sie nei dołować. Mamy często tak mają, bo uwazają, że jak zbyt nie rozpieszczają, to dzieciak wyrośnie na silne, samodzielne. No i nie każdy dorosły potrafi radzić sobie z problemami itd. Pracuj nad sobą i nie łam się :p Jak masz takie kompleksy spróbuj wizyty u psychiatry - powinni być w przychodniach czyli za darmo :D