Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atomowka_anonimowka

Co faceci naprawde mysla o dziewczynach ktore robia loda?

Polecane posty

Gość atomowka_anonimowka

Raz nazywacie je lodziarami i nie macie do nich sazcunku, ale z drugiej strony marzycie aby zrobila wam to ukochana dziwczyna ... w tym postepowaniu w ogole nie ma konsekwencji...a podobno kobiet nie mozna zrozumiec a mężczyzni sa prosci w obłudze....

Gość czarnyblc
fajna sprawa ale z punktu widzenia innego faceta niż chlopak wygląda to na zwykłe blacharstwo tzw brak dzieci i rodziny tylko dawaj dupy i nic więcej chyba że wszystko jest na schemacie nic nikomu i wogóle

Gość Nico
Mylisz sie o braku szacunku, bardziej wtedy kobieta jest bliższa sercu facetowi,!

Gość gość
Eeee tam, ja myzle ze prawdziwy mezczyzna sobie pomysli - o jezu jak mi dobrze, co za kochana kobieta, ze nie ma oporow ssac mojej palki.

Gość Myślę sobie
Ilu przede mną ta q...wa to już robiła?? A ja się z nią całowałem. Tfu - idę wyparzyć ryja.

Gość ze moglaby czesciej

Gość Myślę sobie
gra wstępona może wyglądać inaczej niż ciąganie druta. W czym mój ch..j pływa - to niech on myśli :)

Gość Nico
Trzeba odróznic żonę , kochnke od kobitki na autostradzie. Robienie loda czasem to gra wstępna a czasem zastepuje cały stosunek!

Gość gość
Ech, o kurwach pisza teksty jakies malolaty a nie prawdziwi mezczyzni:o, albo tacy co maja problem ze soba i chca nam, kobietom dopiec chocby tu, na forum.

Gość Myślę sobie
Pytane - odpowiadane :)

Gość gość
Nienawisc do kobiet - niektorzy faceci sie z tym borykaja - najczescoej skaza z dziecinstwa lub zemsta za nieudany zwiazek.

Gość Myślę sobie
A ch..j z ch..em. Ale ryja trzeba wyparzać :)

Gość penisa se wyparz
bucu:o

Gość Nico
Dobry lodzik to wielka przyjemność , dopieszczenie wargmi języczkiem to coś cudownego, lecz rzdko która to umie robić !!!!!!!!!

Gość Myślę sobie
musztarda - to ja też poproszę :)

Gość Myślę sobie
No ale buzi nie dostaniesz :)

Gość faceci wtedy nie myślą p

Gość Myślę sobie
solar.factor - po kochanku będzie kolejny kochanek. Kiedyś się dowie o twojej przeszłości. Po którymś kochanku będzie mąż. Też ją pozna. Na pewno. I wtedy twoje małżeństwo będzie ch..ja ssanego warte...

Gość renattka
myślę sobie - > ale popieprzony jesteś!!! prawiczek pewnie z wyidealizowanym pogladem na świat, a seks znający tylko z forum. seks oralny jest piękny, jeśli obydwie strony go akceptują. a że moj mąz mial inne- to co, przynajmniej sie na mnie nie uczy i tak mi dobrze robi, ze sąsiedzi pewnie sie budzą od moich jęków!

Gość Myślę sobie
może i ty spróbujesz sobie pomyśleć :)

Gość Myślę sobie
Tobie mogę dać buzi. Ale bez języczka :):)

ja tam lubie robic loda bo wiem ze moj chlopak to lubi:D a pierwszemu lepszemu to sie nie robi, bo jeszcze on bedzie mial jakiegos grzyba i co? usta trzeba wyparzac blee:D jak robic loda to pewniakowi;]

Seks jest wyrazem milosci miedzy ludzmi. Dlaczego ma się brzydzić czesci ciala kogos kogo kocha? Faceci ktorzy mowia zle o kobietach to jakies debile:P Rownie dobrze ich mozna nazwac mineciarzami albo inszymi lafiryndami chłepcącymi. Życzę im wszystkim by dziewczyna po takiej zabawie powiedziala ze ich nie pocaluje poki se mordy nie wyparzy:]

Gość atomowka_anonimowka
coz bardzo mnie cieszy ze temat sie rozwinął;)podnosze i prosze o kolejne opinie;)

dzis uslyszalam ...ze moj kochas wyrzuca wszystkie numery telefonow swiata...a zostawia tylko moj...tak sie dzielnie zajelam jego sprzecikiem...uuuuu....woreczek wylizany ...a kutasek to az wymoczony...ale dal rade 3 razy....za kazdym razem tryskajac w buzke...jeszcze pachne nim i jego woda kolonska...

Gość myśle
co do dupy to do dupy, co do gęby to do gęby i nie mieszamy dupy z gęby nie robimy