Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość atomowka_anonimowka

Co faceci naprawde mysla o dziewczynach ktore robia loda?

Polecane posty

Gość atomowka_anonimowka
a wiec to może kobiecie sprawiac przyjemność?

myśle- współczuje ci szczerze... miałeś kiedyś udany seks z takim podejściem? Jesz przecież rękami, partner/ka też nimi je.. co to za seks bez dotykania sie? :]

Gość Myślę sobie
Nie używam ch..ja zamiast widelca. A ty? :)

Gość babeczka..
przede wszystkim nie można myliś "obciągania" z dowodem głębokiej miłości.. wiadomo, żę potępia się dziewczyny które robiły to wiele razy i to z różnymi facetami.. ale jak jest się długo w związki.. kocha się z całej duszy.. to nie można tego potępiać.. jestem z moim misiem 1.5 roku.. bardzo siękochamy.. wiążemy ze sobą przyszłość.. i co on teraz ma mnie potępiać?? co to to nie;) jesteśmy teraz blizsi sobie.. możę nawet bardziej siękochamy.. szanuje mnie.. nie chce jednak bym połukała spermę.. to nasza wspólna decyzja.. może kiedyś sięprzełamiemy.. 🌻

Myśle-> ja w czasie seksu używam rąk, jeśli ty nie to współczuję... swoją drogą kanapki jesz widelcem? Ciekawe...

Gość noemka
Rany. Oczywiscie ze moze kobiecie sprawiac przyjemnosc. Pomijajc fakt ze nalezy wyczuc pewna subtelna roznice miedzy kobietami ktore robia loda komu popadnie a kobietami ktore bedac w stalym zwiazku robia loda facetowi swojemu, tak samo jak z seksem, sa takie ktore bzykaja sie z kazdym i takie ktore bzykaja sie ze swoim facetem, dziwne pytanie w ogole zadalas. Jezeli jestes w stalym zwiazkui robisz swojemu facetowi loda to nie bardzo rozumiem dlaczego mialby cie miec za lodziare, co najwyzej moze cie jeszcze bardziej uwielbiac:) Seks oralny jest elementem zycia seksualnego i nie pojmuje dlaczego ktokolwiek mialby za to stracic do partnera szacunek.....?

Gość noemka
A co do polykania to ja osobiscie nie widze w tym nic zlego - to tak jakby moj facet nagle podczas robienia mi minetki zaczal pluc lub przerwal bo mu cos nie smakuje - zrobiloby mi sie raczej niefajnie....nie wiem mnie to nie sprawia zadnego problemu, ale rozumiem ze sa kobiety ktore nie moga sie do tego przekonac, chociaz uwazam ze powinny - jezeli jest sie w stalym zwiazku to naprawde nie ma sie czego bac

Gość napalony nawalony
Czy wasze kobiety robią lub robiły loda innym facetom ? Czy takie sprawy też byście zaakceptowali ?

Gość ja kocham.....
Uwielbiam jak moja dziewczyna robi mi loda, bardzo ja za to kocham i szanuje. Na moje szczescie ona tez to uwielbia. Mam dobrze :D

Gość ale faceci
faceci są porypani. Sami robią minetke zawsze rwą sie do tego niemiłosiernie. A nie pomyślą ilu tam się mogło spuszczać. Ale buzi to nie dadzą dziewczynie bo loda ropbiła...haha

Gość dany
>Ale buzi to nie dadzą dziewczynie bo loda ropbiła...haha Nic bardziej mylnego.

nie widze w tym nic złego jeżeli ludzie są w stałym związku-to normalne...jak on mi tak ja jemu:p

Gość dany
Dokładnie tak :)

Gość pełna kultura
Myślimy, że tak dziewczyna jest oszczędna bo zamiast kupić sama robi loda czy lody. Oszzczędność i zapobiegliwość to dziewczęce cnoty :)