otiska 0 Napisano Sierpień 23, 2006 Haloo..mam takie pytanko...bo 11 sierpnia byłam u lekarza i przepisał mi antybiotyk bo mialam problemy z gardłem..jakas anginka czy cos w tym stylu...i zazywałam ten antybiotyk przez tydzien czyli do 18 sierpnia..i teraz powinnam dostac okres.. a jeszcze przez ostatni czas kochałam sie pare razy z moim chlopakiem,ale z tego co sprawdzalismy nie bylo zbytnio mozliwosc aby zajsc w ciaze( nie pękła prezerwatywa,ani nie zeslizgła sie)...ale moje pytanko brzmi czy antybiotyki moga opoznic okres:>?bo ogolnie przez ten ostatni czas jestem taka jakas jakby słabsza..to chyba przez ta chorobe.. Prosze o odpowiedz;) pozdrawiam a i zapomniałam dodać że ja nie stosuje zadnych tabletek ani plastrow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
otiska 0 Napisano Sierpień 23, 2006 ajjj...proszę o jakąs odpowiedz:))))))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie nein no Napisano Sierpień 23, 2006 choroba mogla przesunac miesiaczke,nie sam antybiotyk,tylko choroba wyczerpuje organizm i wtedy przelacza sie na tryb oszczedzajacy.....no chyba ze jestes w ciazy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach