Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świetliczek

świecący problem

Polecane posty

Gość świetliczek

Chej Kobietki ! Mam prosbe . Moglybyscie poleciec mi jakis DOBRY ( co nie oznacza drogi ; ) krem do cery tlustej , blyszczacej sie na stodwa . Dziekuje z góry

Gość dsasdsa
barwa siarkowa moc 15 zl

Gość imprezkowa
Perfecta No problem! Antytrądzikowy krem matujacy ( z gruszką). Kupiłam parę dni temu w Rossmannie za ok. 11 zł i REWELACJA!!! Dużo lepszy od innych, droższych kremów, jakie miałam.Warto! Dobry jest też z Soraya w takiej niebieskiej Tubce, w podobnej cenie, ale za nic nie mogę przypomnieć sobie dokładnej nazwy.

Gość POLLENA EVA z serii LEN
krem matująco - nawilżający REWELACJA a wiem co to znaczy świecąca twarz:O bo świeci mi sie po innych kremach jak psu jaja, powaga, a po tym nie aż tak bardzo:)

Gość ghj
gdzie kupic ta barwe? pytalam juz chyba wszedziw w moim miescie, a mieszkam w duzym, i nie ma ;(

Gość ciężko go kupić
Ja też mieszkam w dużym mieście, które chyba całe przeszłam, by ten krem zakupić, niestety bez powodzenia. W końcu zakupiłam go przez internet, w aptece internetowej. Nie pamiętam już dokładnie ale krem kosztował jakoś 14 zł, przesyłka 4 czy 5 zł, w ciągu 2 dni mi dostarczyli i jestem z niego zadowolona.