Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIMULKA

która z WAS ...nie... chce mieć dziecka i dlaczego ?

Polecane posty

Gość MIMULKA

nie mowię ze wogole ale ogolnie zwleka zastanawia sie....rozwaza za i przeciw? co jest powodem....ja mam taki dylemat ,,,,mysle i mylse i nic z tego myslenia mi nie wychodzi....do czynów sie nie zabralismy mam 25l

przepraszam wiem ze to źle brzmi nie chce ...moze zmienię ....na na razie nie chce nie jest gotowa....tak brzmi lepiej....

Gość supertruper
a dlaczego nie jestes gotowa?zal ci wolnosci,swobody,figury?

zgadłas...strzał w 10 zal mi wszystkiego co teraz mam a jak bede miała dziecko juz nigdy nie oddzyskam,,,,oj wiem ze do konca tak nie bedzie moze wyolbrzymiam ale zycie zmienia sie 180 st i koniec... teraz mam czas na wszystko...chciałabym przedewszystkim znalesc prace ktorej tak uparcie szukam...rok jestem po studiach i nie chciałabym odrazu pograzac sie w ieluchach...nie chce tego a z 2 str czas leci i zanim sie obejze bede miała 26 lat....

Gość supertruper
ja jestem w 4 miesiącu ciąży-ale chyba nie możemy się porównywac bo ja mam pracę(wprawdzie w szkole i co rok przedłuzaja mi umowe)i podjac taka decyzje było łatwiej.Miałam poczucie,ze w zyciu dostatecznie sie wybawiłam i wyszalałam i własnie przyszedł juz własciwy czas.Moze zle zadałas pytanie-...nie chce miec dziecka i dlaczego?Ja mam 28 lat ;w wieku 25 o berbeciu nie było mowy.Inie chodziło tu o kupno odkurzacza,telewizora czy innego sprztu tak jak to w płytki sposob przedstawia reklama.Wtedy dziecko mogło dla mnie oznaczac katastrofe... .Szukaj spokojnie pracy-to nie grzech miec potrzebe stworzenia sobie odpowiednich warunkow do zycia i poczucia bezpieczenstwa.A jesli zostanie ona zapokojona- moze pojawi sie kolejna-potrzeba wydania na swiat potomstwa?:)

Gość cholerne reklamy
ponawiammm

Gość supertruper
:)

Gość no własnie
chyba mozna by bez konca wyliczac powody zwlekania z ciążą....ale najlepiej sie zdecydowac i niemyślec

Gość popierwm przedmówczynie
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻