Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaasssssiiiiiaaaaa

Pilne nie wiem co robić !!!

Polecane posty

Gość aaaaasssssiiiiiaaaaa

witam nie wiem co sie dzieje z moim psiakiem ma 7 miesięcy i po wieczornym spacerku ciagle liże to dywan, swoje legowisko siebie gdzie jest to lize co ma pod pyskiem niepokoje się o niego bo nigdy tak sie nie zachowychał nie ma nic nabitego do języka czy mógł sie oparzyć np pokrzywą czy coś takiego ??

Gość aaaassssiiiiaaaaa
pomocy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! martwie sie o psiaka

A jak wyglada język , dziąsła , policzki? Jest opuchlizna? reaguje na głos?Wymiotuje , albo próbuje wymiotować? jaki to pies?

Gość idz do weterynarza

Gość aaaaassssiiiiaaaaaa
język zaczerwieniony w 1 miejscu , dziąsła ok , policzki też , nie wymiotuje reaguje normalnie , dałam mu kawałek chlebka i wodę zjadł i wypił , myslałam ze może cos ma nabite ale nie bo zprawdzałam z tata 2 razy może oparzył się pokrzywą cocker spaniel!

Mój jak był mały, to też lizał dywan, wykładzinę, nawet kafelki. Weterynarz mówił, że to nie żadna choroba, smakuje mu i nic się na to nie poradzi:P Mówil, ze aby tego uniknac, mozna posypac dywan pieprzem-hmmm ale ja dzieki za takie roziąznianie. Troszkę Ci psiak poliże podłogi, ale przejdzie mu szybko:) A jaka rasa? :)

Gość aaaaassssiiiiaaaaaa
cocker spaniel wiesz tylko to mnie zaszokowało bo nic wczesniej nie robił takiego

Jesli juz mu przechodzi.Moja co jakis czas ma ataki lizania , ale nawet wtedy nie reaguje na imie , przyczyny nie wykryłam:( moze być po oparzeniu pokrzywą.

hmm nie doczytalam,ze \"nigdy sie tak nie zachowywał\". Hmm, no to wole juz nie radzic:) Do weterynarza lepiej marsz, bo moze psiak sie meczy.

Gość aaaaassssiiiiaaaaaa
dzieki ludziska boje sie o psiaka bo w lutym umarł mi psiaczek miał 6 lat i poprostu mam taki lek że to sie powtórzy aq wszystko przez weterynarza była to suczka i brała zastrzyki żeby nie miec cieczki a weterynarz doradził:( żeby nie podać jej w tym roku żeby organizm sie oczyscił i dostała zakażenie organizmu straszne widziec smierc własnego ukochanego pupila dodam że był to bardzo wyczekiwany piesek bo wczesniej nie mogłam mieć zwierzaka

Gość aaassssiiiiaaaaa
nio wybiore sie jutro bo chce być pewna ze wszysko ok

Gość maggietka
spsnielki to urocze psiaki :) pil;nuj go, bo to wariaty niestety... ja miałam w życiu 2 spaniele i obydwa skończyły swój żywot pod kołami samochodu... :(

Gość aaaasssssiiiiaaaa
to takie" oczko w głowie " i bardzo bardzo go kocham mimo że czsami krzykne na niego mam go od 7 tygodnia zycia i jest niesamowity , rano jak wychodze znim na polko to ziewa na klatce wydając fajne odgłosy takie urocze i głośne tak samo dopomina sie o jedzenie albo "oddzywa" sie jak mu mówie aby poszedł na swoje legowisko przekomicznie to wygląda wabi się Bafi

Gość aaaaassssiiiiaaaaaa
maggietka przykro mi :( biedna

Temat: pilne !!! 21:38 aaaaasssssiiiiiaaaaa witam nie wiem co sie dzieje z moim psiakiem ma 7 miesięcy i po wieczornym spacerku ciagle liże to dywan, swoje legowisko siebie gdzie jest to lize co ma pod pyskiem niepokoje się o niego bo nigdy tak sie nie zachowychał nie ma nic nabitego do języka czy mógł sie oparzyć np pokrzywą czy coś takiego ?? 21:42 dmka to pewnie nic poważnego, nie przejmuj sie,moj tez tak robi czesto,a juz ma 14 miesiecy. moze zjadł cos nieprzyjemnego w smaku i mu pozostał, daj mu pic albo niech cos przegryzie, zeby zmienic ten smaczek w pyszczku. 21:47 aaaaasssssiiiiiaaaaa dziekuje własnie troszke sie uspokoił zaniepokoiły mnie jeszcze dziwne piski ! sprawdzałam mu języczek czy nie ma coś nabitego szczeniak to szczeniak masae rzeczy bierze do pyszczka i nie ma nic ma tylko lekko zaczerwieniony na samym początku ... piesek spi ... pozdrawiam 21:49 wizzzzzz A nie rosna mu zabki przypadkiem?? Psiaczki tez maja mleczaki, ktore im wypadaja zeby nowe mogly wyrosnac. Moze go po prostu swedzi. 21:50 hej hej hej hej moja krolica, ma juz 5 lat i ciagle lize albo mnie, albo siebie, hehehehe nie tak 24 h, ale czesto 21:53 aaaassssiiiaaaaaaa wizzzzzz hej nie bo okres wymiany ząbków ma za sobą mysle że wzioł cos na spacerku do pyszczka i mu nie spasowało albo oparzył się pokrzywa