Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kooni

Pozycja 69

Polecane posty

Gość kooni

Wlasnie, jakie macie z nia doswiadczenia, wspomnienia? czesto ja praktykujecie a moze dopiero macie zamiar ? Smialo :)

Gość sandia
baaaardzo erotyczna :) i baaardzo ją lubię. partner oczywiście musi mnie i palcami popieścić, sam język nie wystarcza mi. często mam w tej pozycji orgazm, i to najfajniejszy, bo mieszany:łechtaczkowy i pochwowy!!! partner bez najmniejszego problemu ma wytrysk, ja po po prostu uwielbiam pieścic oralnie... i tak sobie szczęśliwie żyjemy ;)

Gość kooni
szuakm klamki w drzwiach na fotokomórke :classic_cool:

Pozycja \"69\", przypoina mi całe życie znak zodiaku chyba pannę, albo lwa nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam nie przeginam

Gość wacek
super ale ta poppppppppppprzednia wypowiedz to ppppppppppppprzegiecie

Gość walidrut
a jaka to pozycja?

Gość madziksa
uwielbiam! super sprawa!!! mniam... az mnie naszła ochota... :)

Gość walidrut
no ej jaka?

Gość walidrut
dzięki

Gość ssssssssuper
moja ulubiona......i bardzo często praktykowana z moim mężusiem.

Gość gregus
bardzo fajna pozycja ja mam mile wspomnienia

Gość no a ja nie mam...
zbyt dobrych wspomnień :( jest niewygodna bo jestem niższa sporo od mojego facecika, a zresztą, wolę pojedynczo odczuwać i dawać przyjemność, jak np ja go pieszczę i on mnie jednocześnie to mnie to rozprasza