Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to ja

prostownica w rossmanie

Polecane posty

Gość no to ja

czy ktos wie, kiedy mozna sie spodziewac promocji, zeby kupic ta tania prostownica, podobno dobra jest nawet, tylko ze ja juz nie zdazyłam kupic, zalezy mi raczej na jak najtanszej, ale tez nie najgorszej :/

Gość imprezkowa
Ja polowałam na te z Rossmanna, ale mi wykupili:( Kupiłam taką zwykłą za 30 zł W Realu.Ogólnie Ok, prostuje, karbuje (ja zwłaszcza karbuję), ale okropnie długo się nagrzewa, najlepsza jest tak po 20 minutach.Myślę, ze te z Rossmanna będą podobne.Życzę udanego zakupu!

Gość Ojejkuuu
bo kupiłaś z żelaznymi płytkami !!! Ja miałam z żelazem i też mi się nagrzewała 20 minut a do tego błago prostowała i efekt był słaby :O Wkurzyłam sie i zakupiłam ceramiczną prostownicę i mam spokój :) Ngrzewa się w niecałą minute :) do temp. 200 stopni :)

Gość to ja to dla ciebie gra.....
włosy sobie zniszczycie

Gość RudaHera
To może po prostu kup sobie te prostownicę przez internet? Ja np. widziałam takie coś: http://www.wasserman.pl/index.php?products=product&prod_id=661 Jest w całkiem sensownej cenie. Przynajmniej tak mi się wydaje. Zwłaszcza biorąc pod uwagę te wszystkie bajerki, które ona ma w środku. Moim zdaniem jest okej.

Nie wiem jaką tą prostownicę sprzedają w wassermanie ale jako wieloletnia już użytkowniczka sprzętu jakim jest prostownica powiem Ci, że lepiej kupić jakąś porządną. Płytki ceramiczne by Ci się przydały, nie elektryzują się od tego tak włosy (szczególnie zimą). Chociaż ta prostownica, którą pokazuje Ruda Hera wygląda bardzo fajnie :)

Gość hehehe ta laska już pewnie
kupiła tamtą co chciała i dawno ją już zmieniła :P

Pewnie tak, bo jak długo może wytrzymac prostownica kupiona w rossmanie? :) tam to ja tylko szampony i kosmetyki kupuje. Urzadzenia tylko w sprawdzonych sklepach. po co wyrzucać kase w błoto.

i stresowac sie przed wyjściem do pracy 'o boże, moje włosy są nie wyprostowane a prostownica nie dziala' ;( ;) no własnie po co? :)