Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bakuła Hanna

Nie lubie dzieci .

Polecane posty

Gość Bakuła Hanna

Bo nie ma w nich nic ciekawego. Mają za duże głowy. Są albo za chude, albo za grube. Do tego głupie jak but. Zachowują się jak pijacy: wymiotują, przewracają się, gadają bez sensu, nie rozumieją co się do nich mówi, a na domiar złego są złośliwe i bardzo interesowne :O

Gość no jest w tym nieco prawdy
choć ja akurat lubię dzieci mimo tego wszystkiego

Gość opis jak nie dziecka
naskrobany przez osobe ktora chyba nie zdaje sobie sprawy ze dziecko czyli maly czlowiek nie rodzi sie od razu dorosly i dlatego nie chodzi od razu, nie mowi, nie rozumie itp itd

Gość hahahahahahe
To sa przeciez prawdziwe slowa Bakuly w jednym z wywiadow .

Gość miet
ten lub ta co to wymyślili też kiedyś byli dziećmi jak by się czuli gdyby usłyszeli od swoich rodzicieli że sąprzez nich nie lubiani?

Gość ale ona przecież nie pisze
o swoich dzieciach. nie lubi i nie ma. chyba można jeszcze nie lubić? a może za to już kk przewiduje sankcje?:P

Gość ona lubi PROWOKOWAĆ
więc nie trzeba wszystkiego co powie brać tak doslwonie i na poważnie:-PTrochę luzu ludzie:-P

Gość jedna drugiej warta
Chylińska też nigdy nie wypowiadała się o dzieciach przychylnie. Zaszła w ciążę i wszyscy wiedzą jak to się skończyło.

Nie lubię dzieci. Zwyczajnie nie wykształcił się we mnie żaden instynkt macierzyński. Nie wyobrażam sobie zajmowania się dzieckiem przez cały dzień. Być uzależnioną od karmienia, spania, butelek, zupek itp. A pózniej kłopotami wychowawczymi, szkołą, zle dobranym towarzystwem. O nie! Ale to,że unikam domów w którym są małe dzieci, wcale nie znaczy, że potępiam wszystkich ludzi, którzy chcą je mieć.

Gość salaman
no i ma Pani Hania racje.

hahaha dobre ja tez nie lubie dzieci i to nawet bardzo!!!! moj nazeczony tez nie i sprawa rozwiazana!!!! Jak przychodza do mnie znajome z dzicmi to wspolczuje im strasznie, przewijanie ciagle slinienie sie, placz itd to nie dla mnie!!!!

ja też nie lubię dzieci - nie ma takiego prawa ani obowiązku, nie lubię zwłaszcza rozpuszczonych bahorów, a takie owszem istnieją. Ale najbardziej to nie lubię rozhisteryzowanych mamuś przeczulonych na punkcie swoich \"maluszków\". Polecam wszystkim książkę \"może zawierać orzeszki\" - jest ekstra i w bardzo fajny sposób pokazuje, jak w dziesiejszych czasach ludzie wariuja na punkcie dzieci. owszem są fajne dzieciaki, ale dzięki pierdolniętym rodzicom jest ich coraz mniej.