Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkieoczy

do panów - pytanie o sex

Polecane posty

Gość wielkieoczy

Czy to prawda że niektórzy mężczyźni potrafią intuicyjnie odczuwa czego kobieta potrzebuje gdy się kochają??

Gość wa-wa-sa
faceci nie mają intuicji

faceci nie maja intuicji, albo im moiwsz o sowich potrzebach albo beda myslec tylko o sobie:] wiem z doswiadczenia:D i jestem kobita:D

Gość PYTANIE O SEX
jakies dziwne pytanie 'jesli chodzi o sex' no odczuwaja jak im pokazemy albo ich nakierujemy , albo chyba widza jak nam jest dobrze.

Gość wielkieoczy
Też tak mi się wydaje. Ale przeczytałam ten tekst: "(...)Wie kiedy, zwolnić, przyspieszyć, zmienić sposób, pozycję. Wie kiedy, czym, gdzie i jak. Intuicyjnie wyczuwa kiedy się zbliżam lub oddalam, kiedy odpływam już do gwiazd - w niebyt, zatracenie. Może zrobić ze mną wszystko. Przy Nim czuję się bezbronna, ale jednocześnie, zawsze spełniona." (ktoś go wkleił w jakimś temacie ale oryginału nie znam) i zaczęłam się zastanawia czy to możliwe, czy też to raczej efekt "dopasowania", długiej praktyki czy inny czort. W każdym razie zazdroszczę, też bym tak chciała. :/

predzej doswiadczenie..a nie intuicja! Ludzie gdzieśta sie uchowali ? Sprawa sexu jest tak indywidualna dla kazdego z osobna, jak i dla par wiec nie doszukujcie sie roznic i podobieństw. A moja intuicja mi mowi,ze .... :> hihihih ]:->

hmmmm .... faceci polegają na zdobytych doświadczeniem umiejętnościach.... raczej wypróbowują różne sztuczki i obserwują, które z nich działają dobrze na daną panią:P nie zaszkodzi podpowiedzieć które:D:D:D:D:D kobiety działają bardziej intuicyjnie, nawet nie mając dużego doświadczenia czują co danemu facetowi sprawia szczególną przyjemność:)

w sumie....to z tego rodzaju intuicja u kobiet to tez nie za byczo....jak takiej nie powiesz co i jak i gdzie to radosci z niej tez niewiele bedzie...no chyba ze Pani doswiadczona to wtedy inna sprawa. Zamykajac, sex biologiczny odruch, nie ma tam intuicji, nauczyc sie trzeba!