Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werteca

po co ksiega gosci??

Polecane posty

Gość werteca

mam pytanie po vco jest ksiega kosci??kiedy sie ja podaje?po obiadku i goscie sie wpisuja, pytam bo u mnie nie ma takiego zwyczaju a tu sie na forum z czyms takim spotkalam

Ja poszu,kiwałam księgi gości :)znalazłam obok w kwiaciarni ale jest brzydka i cienka a do tego kosztuje 80 zł... Można wygospodarowac miejsce na Sali weselnej blisko orkiestry z tabliczka Księga gości weselnych- prosimy o zyczenia.... Stosuje ją się po to aby kiedyś mieć na pamiątke i poczytać sobie zyczonka swoich gości weselnych. Po prostu to pamiątka :)

Gość nektaryna25
ale przeciez goscie dajac prezenty dolaczaja kartki z zyczeniami wiec po co dublowac to jeszcze???

u mnei np kartek s prezentamisie nie daje, a poza tym kartki szybko moga sie zgubić a ksiege gości wkładasz między albumy ze zdjeciami i od czasu do czasu mozesz obejrzeć. Byłam na weselu gdzie tak było i ludzie pisali tam różne śmieszne teksty dla młodych z zyczeniami i nie tylko, rysowali równeiż jakies bazgroły... mióło powspominać, oglądasz to jak album i czytasz te podpisy które rozbawiają do łez

Gość gapciaa
Oczywiście zgadzam sie z madziunick. Nie wszyscy dołączają kartki do prezentów, u mnie tylko kilka osób nie dołączyło, a taka księga to jest super pamiątka. Ja od czasu do czasu przegladam ją natomiast kartki wrzuciłm do jakiegoś pudełka i nawet nie wiem gdzie są. :/ Jeżeli nie chesz Księgi to możesz później kupić jakiś fajny gruby zeszyt i tam powklejać te kartki, żeby były wszystkie razem :) życzę udanego wesela i pięknego ślubu :D