Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziunick

ślub 15.09.2007 jest ktoś może??

Polecane posty

to nasz termin na ślub :) jest ktoś moze jeszcze?? na razie brak praktycznie przygotowań tylko nam zostały jeszcze kucharki do obgadania... Nie chcieliśmy restauracji wiec bierzemy kucharki osobno... wiecej roboty ale czasem warto:)

Madziunick fajna data :) podobnia do mojej ;) To praktycznie wszystko już macie. Teraz wystarczy tylko czekać 🌻

data podobna ale Ty rok wczesniej- szczęciara :) wszystko już jest, teraz tylko czekać. wesele planujemyna 150 osób ale nie wiaodmo czy tyle bedzie bo narzeczonego rodzina jest porozrzucana po Polsce:( w Szczytnie, Olsztynie, Kwidzyniu, on sam jest z Ciechanowa i tam tez maja rodzinę ale ile przyjedzie osób to nie wiadomo :( nawet jak sie autokar załatwi to i tak musieliby jechać do Ciechanowa i stamtad autokarem wiec wiesz jak to wygląda.. bO do Radomia bedzie z 240 km łącznie A sukienke szyłąs może czy tez w salonie kupujesz?? Sukienki wszystkie są szyte przez krawcowe tylko w salonie płaci sie za to że ma markę\"Salonu\". Chce kupic piękną sukienkę tak do 1800 zł ale nie wiem czy szyc czy w jakims saloniku... Im taniej i ładniej tym lepiej...

Ja mam, ale troszkę wczesniej:) ha aleś się rozbrykała tutaj hoho A ja teraz codziennie kłócę się z moim przyszłym mężem, szlag mnie trafia...

Gość santi_23
ja mam 29 września 2007:-D

Gość tygrysica20
heyka:* a ja mam 22.09.2007 :)

podnosze temat, nikogo nie ma juzna 15.09.2007?? skad wziaśc fajne niedrogie auto do słubu?? limuzyna kosztuje fuuul piniedzy...

Wybaczcie że trochę nie na temat: mam ślub kumpeli w ten sam weekend i próbujemy zorganizować jej panieński. Dowadywałam się o występ tancerza chippendales i wiem że zamawiając występ można mieć za free salkę w dyskotece, jednak koszt trochę za duży dla paru osób. Może jakaś druhna chce zorganizować coś podobnego w sobotę 9.09 i połączymy dwa panieńskie? Wiem że nie każdy tak to sobie wyobraża, ale gdyby któraś była zainteresowana pomysłem...czekam na wieści..

Gość Colaaa
Może ja.. już niedługo wszystko się wyjaśni czy to ten weekend czy nie ten.. Bardzo fajna data i bede nalegać by właśnie 15.09.07 wźiąć ślub. Nie mamy jeszcze kompletnie nic załatwione.. mam nadzieję że ze wszystkim zdążymy. Pozdrawiam wszystkie przyszłe pary młode!

Ja też biorę ślub 15.09.07 :) Na razie jeszcze nic nie mamy załatwione, tylko datę wybraną bo najpierw musi się odbyć rozmowa naszych Rodziców na ten temat, może już w tym tyg się spotkają, a potem bedziemy działać:)

fajnie ze ktoś ma ten termin bo juz myślałam ze w całej Polsce sama jestem, ja mam ślub pod Radomiem a dokładnie w Wierzbicy ( choć mieszkam juz w Warszwie) a wy?? mamy juz kucharki: sala juz dawno temu, kamerzytsa i fotograf równeiż, orkiestra też juz jest.. czy cos jeszcze pozostało??

U mnie niestety termin sie zmienil z pewnych wzgledow, wiec ja odpadam. Ale macie piekna date:)

Madziunik ja tez 15.09.2007:) po świętach zaklepaliśmy termin w kościele, teraz zaczynamy przygotowania, ja muszę bierzmowanie załatwić, no i oboje nauki przedmałżeńskie...wesela nie robimy, tak więc nie martwimy się ani o salę ani o zezpół i inne takie...w sumie robimy tylko obiad dla najbliższej rodziny, sukienki tez nie szukam zbyt strojnej, ale ładą oczywiście:)) Tak więc jeszcze nie wariuję, ale myślami już wybiegam do tamtego dnia i doczekać się nie mogę i zaczynam martwić czy wyrobię się ze wszystkim:) Tak więc uszy do góry, będzie dobrze, jeszcze 8,5 miesiąca i będziemy szczęśliwymi mężatkami:)

Gość barbóra
witam dziewczynki ja również mam ślub 15,09,2007 Mamy już salę,orkiestrę,datę i godz w kościele i obrączki. pozdrawiam

hej kochane ja tez ta data:-) mamy juz kosciol, sale, DJ, fotografa, ja mam suknie latem szukam butow i bielizny

cieszę sie że jednak znalazło sie kilka kobietek na tą datę:) pozostało już niedaleko do śłubuy., ja sukienke w maju zamierzam kupować bo jeszcze nad swoją figurą pracuję:D U nas musielismy niestety 1,5 roku wcześniej wszystko zarezerwować a teraz tylko spokojnie czekamy. A wasi przyszli męzowie w czym będa szli do slubu?? garnitu, surdut, frak??

przełożyliśmy śłub na czerwiec:) po sukienkę jadę w przyszłym tyg, chcę schudnąć ale biorę pod uwagę to że może nie uda mi się tyle ile bym chciała...na kieckę się czeka ok 3 m-cy, chyba że podoba Ci się z salonu i pasuje jak ulał, do tego poprawki, przymiarki:) ale się cieszę:) zespół, kościół i salę już mamy na czerwiec:)

witam my tez zminilismy date na czerwiec...:) jesze 4 miesiące...i dni... a ty na jaki dzien tego pieknego meiisca ?

Ale wam dobrze ja to jak bym chciała zmienić teraz datę to najwcześniejsza byłaby na czerwiec 2009:( gdzie wy w ogóle mieszkacie?? ja mieszkam w Warszawie ale wesele mam pod radomiem w małek miejscowosci i tam takie kolejki sa:(

ślub i wesele w łodzi, 9 czerwca:) kościół, zespół i salę udało nam się załatwić w zeszły weekend, a ślub przełozyliśmy właśnie na 9 czerwca bo tylko wtedy była wolna sala którą chcieliśmy:) w środę jadę przymierzać sukienkę:)jak będzie coś ładnego to kupię albo zamówię:)

Gość imili86
hej ja jestem ze śląska a z narzeczonym pod radomiem chcemy tez robic ponieważ on tam mieszka ja mam tam cała rodzinkę :) ... hmmm ma ktos jakis fajny zespoł z tamtych okolic??:) .. ale my dopiero 23.marca.2008

Gość basiatko21
czesc ja mam slub 29 wrzesnia 2007 widze ze ktos ma juz tez ta date pozdrawiam.Ciekawe jaka bedzie pogoda