Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madziunick

ślub 15.09.2007 jest ktoś może??

Polecane posty

Gość basiatko21
santi wiesz jaka nam sie apowiada pogoda :-)

Słoneczko a o które macie ślub?? My wzielisy na 17 bo uznalisy .że jak będziemy wychodzić z kościoła to chcielibysmy miec jeszcze słoneczko ?( o ile bedzie ładna pogoda a mamy taką nadzieje) Kiedy wybieracie sie na zakup sukienki Kochane?? Ja to chyba w maju dopiero?? mam taką nadzieje ze wtedy cos spokojnie znajde bo teraz jeszcze pracuje nad swoja sylwetką :)

Na razie zapisali nas na 14. Wedlug mnie to za wczesnie ale moje Kochanie uwaza, ze to odpowiednia godzina. Ale i tak zmienie na pozniejsza godzine:)

słoneczko to chyba bardzo długo będzie trwało wasze wesele :) chyba ze robicie jakieś przyjęcie popołudniowe:) to wtedy godzina idealna

Gość sqirdididuś
Ja też 15.09.2007:)) Prawie juz wszystko załatwione, choć i tam mam wątpliwości, że nie zdążymy:(

ja tez mam slub 15.09. kuchara jest dj tez i sala a reszte bede zalatwiac dopiero. nie wiem jak to wydzie ale jakos napewno. pozdrawiam :)

Gość A.g.n.e.s.26
Hello moje kochane. Ja tez biore slub w ten dzien. A dwa dni wczesniej czyli trzynastegoo mam urodziny. Ja juz mam wszystko oprocz sukienki. Acha nie mam zaproszen. Czytalam na ktoryms z tematow wczesniej ze para mloda zamiast kwiatkow chce maskotki lub przypry szkolne dla dzieci z domu dziecka. Co o tym sadzicie.

Gość A.g.n.e.s.26
sorry mialo byc przybory szkolne. Ech ztaki blad:(

ja np za miast takich kawiatków chciałabym maskotki.. Kwiatki sie zniszczą i szybko uschną a maskotki to moze choc dla swojego dziecka będe mia.ł ?? :) nie no śmieszny pomysł ale dla mnie nawet fajny... ja juz mam praktycznie wszystko.. zaproszenia sama robie i to chyba tyle.. a jaki czas wczesniej zapraszacie gości??

tzn nie mam jesczze umóionej kosmetyczki i fryzjerki :/ bo nei wiem jeszcze dokłąndie gdzie :/ co jeszcze trzeba ząławić?? rte formalnosci to juz w czerwcu bedziemy załatwiac dopiero... te papierki..

Gość A.g.n.e.s.26
MADZIUNICK a jak robisz sobie te zaproszenia. Mnie sie podobaja takie ze djeciem pary mlodej, ale drogie jak nie wiem. 7-8 zl jedno ja mam miec okolo 110 osob wiec to by mnie skrobnelo. wiec powiedz mi ja ty robisz te zaproszenia

czy mozecie mi powiedziec na jakim etapie w przygotowaniach jestescie? bo ja mam wrazenie ze jestem w polu i wogole mam wrazenie ze wyjdzie lipa z tego wesela

jestem ciekawa co macie zalatwione juz na prawie dwa miesiace przed slubem, ja mam wrazenie ze nie zdarze ze wszystkim jeszcze moj facet sie ociaga z dniem wolnym zeby zalatwic urzedowe sprawy i wogole mam wrazenie ze przez to slubu ie bedzie , A JA JUZ CHCE ZEBY BYLO PO WSZYSTKIM!!!!

Gość _Garbata
Nie przejmuj się ja tez mam 15 wrzesnia i nawet sukienki nie mam jeszcze :) Mam tylko zamowioną salę, dj no i papiery zaniesione do ksiedza. Zaproszenia wlasnie robię, a resztą to nawet nie wiem kiedy sie zajmę bo w dodatku mam teraz obronę pracy magisterskiej.:(