Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prerazona

skutki anala

Polecane posty

Gość prerazona

Moj facet zrobil mi swinstwo tzn.uprawialismy anala a on nawet nie wiem kiedy wyslizgnal i wlozyl mi penisa do pochwy.Pierwszy raz tak zrobil a ja boje sie,ze przeniosl bakterie z tamtad.Cholerka poradzcie co mam zrobic i czy jest prawdopodobienstwo,ze nic mi nie bedzie?Prosze o powazne wpisy.

Gość monikaaaaaa
Jak najbardziej mozesz spodziewac sie niezlej infekcji.

Gość to ja to dla ciebie gra....
różnie może być no ale luz weź lactovaginal gdyby co i kefir pij ;-)

Gość monikaaaaaa
Tak sobie mysle, ze moze zapobiegawczo wez sobie galki propolisowe ,o ile nie jestes na nie uczulona ,no i moze dodatkowo Laktovaginal dopochwowo plus Lakcidofil doustnie. Rzeczywiscie malo odpowiedzialny facet ale coz?- zdarza sie.Pozdrawiam.

Gość Powolniak
Jeśli przeniósł np. Enterococcus Faecalis, to ci żaden lactovaginal nie pomoże. Jeśli złapiesz infekcję bakteryjną to polecam dobrego gina, bo nie obędzie się bez antybiotyku. Warto też pamiętać, żeby lekarza poprosić o skierowanie na wymaz z pochwy zanim zaczniesz cokolwiek brać.

Gość no sorrrrrry ale ja np.
nie uprawiam takiego seksu a kiedys miała zakażenie tymi bakteriami, nie wiem skąd i niestety długo się trzyma i jest strasznie upierdliwe:o Nie masz co liczyć na to, ze cię to ominie... Twój facet to pajac,sądzę że ma cię głęboko w dupie (psychicznie, bo fizycznie to ty masz jego:o ) i zależy mu tylko na tym, żeby "zerżnąć cię w kakao":o Przykro mi to mówić, ale każdy debil wie, że w odbycie żyją miliardy bakterii:o W całych jelitach jest ich kilka KILOGRAMÓW:o WIęc na 100% masz je już w pochwie. Pytanie tylko jak bardzo będą ci dokuczać objawy... Jeżeli nie będą wcale, albo nie bardziej niż zwykle, bo sądząc po relacji z pożycia masz pewnie już jakiegoś grzyba albo chlamydię, bo partner do przejmujących się nie należy:o to jeszcze gorzej! Potem nabawisz się jakiegoś przenoszonego zapalenia, dostaniesz raka, a ten debil będzie się ruchał z kolejnymi małolatami zarażając je twoimi bakteriami z tyłka i nie tylko:o Porażka:o PS> idź od razu do ginekologa i zrób sobie wymaz z pochwy, kobieto...

Gość Waleczny jeż
a ten chłopak ma ile lat bo niesądze by był dorosły i myslał mózgiem. Sądze po jego zachowaniu ze ma orzeszek zamiast mózgu, albo poprostu zatracił kontakt z mózgiem jak go ma.

Gość najlepiej nastepnym
razem pospiesz sie i po analu wez szybko do buzi i zrob myjke

Gość nie zapomnę
:O :D