Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baculek18

Kto ma jakiś dobry sposób na poprawe humoru??

Polecane posty

kup sobie czekoladę Wedla z orzechami. Już jak zjesz połowę humor się poprawia. :D

hihi:) widac z Ciebie maruda dzis:P No to idz sobie na basen poplywac,albo na zakupy:P albo pospij sobie jeszcze dluzej:D

Pachnąca kąpiel i lampka czerwonego wina Potem ciepły szlafrok, owocowa herbata i książka. W tle miła muzyka. albo prościej - poderwać kogoś ;)

Tak szczerze jak mam chandre/bardzo rzadko/ to ubieram wygodne ciuchy i lecę z psami do lasu, na łąki. Zbieram bukiet kwiatów polnych i już jestem lepsza. Wracam do domu układam kwiaty w coraz to innym wazonie, żeby było jak najładniej. Potem je fotografuję. Piękny bukiet prosi się o porządki, więc łapię za odkurzacz. Odkurzanie mnie męczy. Kładę się przespać Wstaję, patrzę na to co zrobiłam i jestem tak zadowolona z siebie, że nie ma śladu chandry. :)

Świetnie, Alanka. Nie ma nic lepszego na nudę jak robota. I jeszcze dająca satysfakcję. Przy okazji warto umyć jakieś okno. Słońce zza czystej szyby wygląda o wiele lepiej, niż takie w plamki po ostatni m deszczu na zakurzonej szybie

Tak małyLord - często jak mam chandre to coś robię takiego , gdzie efekty poprawią mi humor. Jak poukładam w szafach , to przez pół dnia trzymam otwarte drzwiczki, niby że wietrzę, a tak naprawdę to nie mogę się nacieszyć,że odwaliłam robotę... Baculek- mnie nieraz potrafi wyprowadzić z chandry jakiś utwór , który bardzo lubię, a rzadko słysze Ostatnio oglądałam\" łowcę jeleni\" i tam jest taka piosenka \" Can\'t take my eyes of you\" - tak lubię ją, że przez cały wczorajszy dzień ją nuciłam i miałam bardzo dobry humor .

Gość WuqPuk
Ja mam.Włączyc muzyke jak najgłośniej i zaczac tańczyć:) Poskutkuje napewno