Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa md

Czy maść Contractubex pomoże zmniejszyć blizne po ospie na czole u 5-latka??

Polecane posty

Gość ewa md

Używał ktoś tej maści?? Skuteczna?Niby w aptece polecają ją, ale nie wiem czy zaufać....Prosze o pomoc...

Nie musisz się konsultować, śmiało - powinien pomóc, na pewno nie zaszkodzi. Pozdrawiam.

Powiem Ci ciekawostkę, ja w drógiej klasie podstawówki stosowałem ją po wypadku (nos) - wtedy ojciec przywiózł mi jedną tubkę z Niemiec - zapłacił za nią ok 120 marek. Pomogło, nawet bardzo (po wypadku nos praktycznie przyniosłem do domu w ręku...). Pozdrawiam.

Gość ewa md
Ufff... Bardzo dziękuje za odzew:) Pewnie ją kupie, oby pomogła... Synek ma ciemną karnacje - rośnie mi niezły przystojniak ;) i szkoda by było zostawić taką blizne... Wiem, że na 100% nie pozbędziemy jej sie, ale chciałabym chociaz troche ją spłycić:)

Wyrówna się na pewno, zapytaj tylko o okres i częstotliwość stosowania w przypadku swojego dziecka, bo w moim przypadku lekarz nakazał częstrze stosowanie niż było w zaleceniach producenta. (i staraj się być systematyczna - u mnie okres leczenia tą maścią był bardzo długi - nie pamiętam ile to trwało, ale na pewno kilka ładnych miesięcy). Pozdrawiam.