Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bahamadia

KRZYWE PENISY....SĄ WŚRÓD NAS.

Polecane posty

Gość Bahamadia

Ponoć krzywe penisy mogą dac większą rozkosz.....hmmm :-)

Gość Bahamadia
a i jeszcze slyszalam......,ze jak facet ma paznokiec od duzego palca stopy przekrzywiony na prawo...to penisa na lewo. ponoc to stara prawda....tak mowia na miescie...

Gość Bahamadia
Moja babka [stara medrczyni] uwazala,ze kto juz raz krzywo spojrzy na kruka przy drodze, to mu penis uchem wyjdzie....sa nawet zachowane pewne dokumenty, w ktorych to dowiadujemy sie, ze Kruk, w starozytnosci oznaczal bezplodnosc.... no i w sumie, jakby penis wyszzedl nosem, to raczej kolo nikogo nie zaplodni.... tak ludzie gadaja......

Gość Bahamadia
tak,,,dokladnie nosem....bo za spojrzenie na Kruka, odcinali uszy..:-)

Gość Bahamadia
hmm..to moze by teraz w obecnych czasach, gcyby spojrzec z bliska na "krzywego penisa", to nie dosyc,ze opluje...a i jeszcze moze uchem wyjs.....w koncu uszu juz nie ucinaja..:-)

Gość Bahamadia
ludzie...nie rozpisywac sie tak...przeciez wiadomo,ze zalozylam topik, by se samej popisac...no nie, nikt mnie nie chce sluchac na zywo...to chociaz tak sie wypowiem,,orzeczach neisamowicie waznych...:-)

Gość Bahamadia
hmm..no to skoro juz pytacie...to tak..uwielbiam chlodne noce latem,kiedy swierszcze nienasycone dniem wykonuja przewspaniale kompzycje uzbierane przez trud dnia.....uwielbiam chodzic boso po trawie.....uwiebiam,kiedy moj pies patrzy na mnie jak na czlowieka...:-), ja rowneiz mu tlumacze, ze jest madry jak czlowiek....choc nie podaje tu swojego przykladu, poniewaz mojego mozgu mu nie zycze....hmmm...

Gość Bahamadia
wlasnie przyszedl moj dogi...patrzy na mnie ufnie, choc troche jak na idiotke...no coz....bywa i tak:-) jednak mysle,ze milo by bylo gdyby ktos sie dolaczyl do topiku, chociaz po to aby mnie zjechac..:-)

Gość Bahamadia
dlaczego na tym swiecie jest tak malo oszczercow ?? a tak w was wierzylam...:-P

Gość Bahamadia
:-(:-(:-(:-(:-(:-( no co wy...tak zostawic czlowieka w potrzebia...;-(

Gość Bahamadia
uhm..to zrozumiale...to tajemnica rodu, strzezona przez afrykanskie pingwiny... wiedza tylko o niej nieliczni...teraz juz nawet ty...ale nikomu nic nie mow....bo wlasnie dalatego pisze, na forum,zeby nikt sie nie dowiedzial....;-)

Gość Bahamadia
nienawidze niespodzianek....dlaczego one tak potrafia dolowac...dlaczego drugi czlowiek, moze tak bez osttrzezenia zadac zajebisty bol....jak sie otwierac,to czemu nie na calego...

Gość Bahamadia
niestety nie.:-(

Gość Bahamadia
musze isc z dogim na spacerek...moze slonce poswieci , mozdzek przejasni i martwic sie nie bedziemy... za 10 min jestem....wszelkie wolne elektrony....przybywajcie :-)

Gość Bahamadia
pewnie,ze nie jest zly...to tak samo, jak dopieczona kaczka jest dobra, a ta niedopieczona to jeszcze zyje...:-) bylam z psem na spacerku...tylko wywolal lzy... jeju juz sama nie wiem czy sie nad soba uzalam...czy jak to jes...hmm

Gość Bahamadia
widocznie sie nad soba uzalam....ale chyba nie jestem niesttey taka "baba z jajami" co moze pokazac gdzie i co roznie, a pozniej po ile to sprzedac... tylko takim milusim koteczkiem, co chce byz przutulony....,ale nie ma kto....np. teraz...moze ktos przytuli, co?? chociaz na chwile ??:-P

Gość Bahamadia
jak niu to niu :-( idy myc okna,wyzyje sie na maxa,to dopiero fantastyczna robotka reczna..... taaa....moja babcia ronila robotki reczne... no i sa jeszcze te pingwiny... to do pozniej...:-)

Gość Bahamadia
i juz po jednym oknie....raczki nabraly muskulatury, wiec teraz ide do meneli zlopajacych piwko i wydzierajacych sie pod oknem, [przeslodki widok, rilly!!] pokazac kto tu jest szefem....ha ha !!

Gość Bahamadia
porzadeczek zrobiony...teraz watrobeczka, najlepsza na swiecie, najsmaczniejsza, najbardziej chrupiaca..a co najwazniejsze??? to,ze w monim wykonaniu....takze, pewnie ja spale...choc moze raz sie uda, nie..:-) kto ciekaw do mojego topiku, za 40 min marsz:-)

Gość Bahamadia
jeszcze chwile zostane...moze a nuz cos sie stanie nieoczekiwanego....he??:-)

Gość Bahamadia
czy sex oralny i analny uwlacza kobiecie?? nie czaje tego topiku?? co uwlacza a co nie, to sama kobietka decyduje, robi to na co ma ochote, albo do czego jest zmuszona... a pozniej gapie decyduja... czy jej uwlacza,czy jej dodaje rumiencow.... ja cie sune.....

Gość Bahamadia
o mamo, co ten czlowiek wypisuje.... no jak to...a kto decyduje,co uwlacza kobiecie?? no przeciez faceci, nie?? :-):-) no naprawde niesamowite odkrycie

Gość Bahamadia
KRZYWY PENIS = KRZYWY MOZG ;-) czy to mozliwe?? hmm,zaprosilam dzis do studia prof. Starojadlodupidajko

Gość Bahamadia
po krotkiej konsultacji ,okazuje sie,ze to jednak PRAWDA:-) jakiz ten swiat niesamowity, tyle kryje tajemnic...wiecej pewnie niz niejeden mozg.... ide smazyc watrobki:-)

Gość Bahamadia
ha;-) jeszcze nie poszlam... wlasnie ide...;-)

Gość Bahamadia
trza utrzymac pozycje ;-)

Gość facet ja
mam troszke krzywego ale to nie przeszkadza