Omeśka 0 Napisano Sierpień 24, 2006 Czy przeszkadza zajść w ciążę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ASienieczkaAA Napisano Sierpień 24, 2006 niee . nadżerka moze sie pojawic po porodzie bo to jest tzw ranka w szyjce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omeśka 0 Napisano Sierpień 24, 2006 o to pytam,czy przy nadżerce można zajść w ciąże?A nadżerka robi się bardzo często przed pierwszym porodem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omeśka 0 Napisano Sierpień 24, 2006 Czy jest jakieś przeciwwskazanie do zajścia w ciąże mając już nadżerke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omeśka 0 Napisano Sierpień 24, 2006 Naprawde nikt niewie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emanuellla Napisano Sierpień 24, 2006 mi kiedys Gin powiedział, że usuną mi nadżerkę po pierszym dziecku..czyli wnioskując- raczej będę mogła to dziecko mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahohohihiii Napisano Sierpień 24, 2006 jeżeli nadżerka jest mała to lekarz zwykle zaleca jej usunięcie po ciązy i to dopiero wtedy jak sie powiekszy. Niektóre rodzaje nadżerak goją się same dlatego warto poczekać. A jeżeli chodzi o ciążę to nie obawiaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kati84 Napisano Sierpień 30, 2008 Hej powiem tak, ja miałam nadżerkę i stany zapalne i to nie było wskazane do planowania ciązy, a tak wogóle to ciężej zajść;( właśnie wczoraj ją wymroziłam i mam nadzieje że nawracające stany zapalne też powoli miną;) to leczenie jest dłuższe ale czego sie nie robi......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zapominalska Napisano Sierpień 30, 2008 nadzerka (jesli lekarz nie zaleci inaczej) nie przeszkadza zajsc w ciaze i nie jest zadnym przeciwskkazaniem do zajscia w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A tak w ogóle Napisano Sierpień 30, 2008 Skąd się bierze nadżerka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość af.raks Napisano Lipiec 12, 2011 z roznych przyczyn, radze robic np kolkoskopie, to badanie duzo daje.. ja robie je we wroclawiu u dr swidraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach