Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muffin

koniec z tym syfem!

Polecane posty

topikow o tym bylo juz tysiace, ale ja zakladam tysiac pierwszy trzy dni temu przestalam palic!!! potrzebuje wsparcia mentalnego (troszke), jesli tez niedawno rzuciliscie to swinstwo piszcie tutaj ! powymieniamy sie sposobami na zwalczanie glodu, podtrzymamy na duchu gdy ktos bedzie sie lamal... zapraszam

Gość qrwa ............
a mi się skończyły fajki o 12:30 i dopiero zajaram o 19 bo do sklepu mam daleko i nawał roboty...

Gość johnny depp niedawno rzucił
faje!!!! widziałam ostatnie zdjęcie przytył troszke ;)

nikt sie na razie nie odzywa, no nic moze to sie zmieni :) na razie napisze moze historie mojego nalogu :) pomijam pierwsza probe wieku lat 6 kiedy to z moim bratem pod nieobecnosc rodzicow bawilismy sie w dom; ja bylam mama wiec oprocz ubran, butow i pomazania sie kosmetykami po twarzy, palilam tez papierosy. sprobowalismy z bratem cala paczke. podpalalismy po kolei wszystkie papierosy ale nie wiedzielismy ,ze powinno sie zaciagac wiec tylko wkladalismy je do ust, one za sekunde gasly... wyrzucilsmy wszystkie bo \"byly zepsute\". nigdy nie zapomne miny mamy kiedy odkryla co zrobilismy. a bylo to jeszcze w czasach kiedy papierosy byly dobrem niepowszechnie dostepnym ;)

przytycia tez sie boje zwlaszcza, ze powoli odzyskuje powonienie a wszstko tak cudownie pachnie ... dobrze,ze ze wzgledu na zabieg jaki przeszlam wlasnie trzy dni temu moge zjadac tylko polplynne produkty. moze przy okazji skurcze sobie troche zoladek i unikne skoku wagi.

powodzenia :) a co cie zmotywowalo? ciekawi mnie dlaczego ludzi w koncu decyduja sie rzucic papierochy

dzisiaj trzeci dzien.ciagnie momentami zeby zapalic. dobrze,ze nie mam nic w domu. no i ze mam bardzo silny argument zeby nie zapalic teraz. trzy dni temu mialam operacyjnie usuniety zab madrosci (dosyc ciezki przypadek).wykorzystalam ten moment zeby rzucic fajki. nosilam sie tym zamiarem juz wczesniej, ale brakowalo mi kopa. teraz musialabym byc chyba najwiekszym debilem na swiecie zeby zapalic. mam swieza rane w ustach. lekko uszkodzony jezyk i bol gardla i uchaa po operacji. to wystarczy zeby sie powstrzymac. mam nadzieje,ze jak juz dojde do siebie to znajde w sobie sile zebynie zapalic znowu.

Gość Johnny Depp wypalał
aż ok 60-80 fajek dziennie , zaczął od 12 roku życia i rzucił po 30 latach palenia i jakoś mu się udało:P

tez musze rzucic - praktycznie sie udalo, ale nie definitywnie motywacje mam, ale mieszka 400km ode mnie wiec niech mi ktosss pomoze, w ciagu tygodnia jest absolutny luz, ale kiedy ide do klubu, pubu albo na piwko... :/

rzucił:O? cholera a jeszcze w liceum puszyłem się, że jak Johnny Deep palę Lucky Strike w miękkim opakowaniu ;) powodzenia w walce