Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mykonos

X-LANDER

Polecane posty

Gość Mykonos

Dziewczyny, proszę o opinie na temat x-landerów. Przymierzam się do kupna x-landera X1? Czy ktoś używa/ używał tego wózka, co o nim sądzicie?

Gość DUDI***
ja miałm ten wózek, uważam że jest bardzo dobry, nie miałam żadnych zastrzeżeń!

Gość Mykonos
hej dziewczyny, wiem, ze ten wózek stał sie popularny więc nie mozliwe że tylko jedna osoba go zakupiła..... Może jest jeszcze któś kto podzieli się swoją opinią!!!!!

Gość jjj
proszę o opinie.......

Gość kiwi07
ja również mam w planie kupić x-landera ale prawdopodobnie xa. jeśli ktoś używał, napiszcie swoje opinie!!!!!

Ja mam X1 ale dopiero 2 miesiace i jestem bardzo zadowolona, bo chodniki w Polsce to tragedia, nie wiem jak na takich wertepach radza sobie trojkolowce ... Jak dotad nie moge narzekac. Latwo sie tez montuje gondole latwo sklada stelaz, no i warto miec fotelik ktory tez pasuje do stelaza(maxi cosi).

Gość ada10000
Ja zastanawiam się nad zakupem x-ladera x1, tylko czy gondolka nie jest za mała w tym wózku? Rodzę w październiku i chciałabym przynajmniej do maja pojeździć z dzieckiem w gondoli. Jak długo Wasze dzieci jeździły w gondolii?

Gość ada10000
Nikt nie ma X-landera? A podobno to popularny wózek......

Gość jolcoia
A czy ktoś uzywał w zimie X-landera? Jak się sprawdza w naszych fatalnych warunkach pogodowych?

Ja tez mam xlandera x1,jest ok.,nic nie mozna jemu zazucic. Fajnie sie prowadzi, jest stabilny,latwo sie czysci tapicerke,jest nawet dosyc lekki w porownaniu do Tako. Jedyny minus to b. mala gondola.Ja mam 2 miesieczne dziecko i niestety za miesiac bedzie juz za mala gondolka, tym bardzie ze bedzie trzeba cieplej ubierac. Bylam zmuszona kupic uzywanego roana na zime,zeby nie wozic malej zima w spacerowce,a ona jeszcze nie ma na plasko rozkladanego oparcia. Dziwie sie inforamcja ze gondola w ty wozku sluzy do 6mc:) kompletna bzdura,no chyba ze sie wozi lalke;) Dziwie sie tez czemu tak male gondole robia,chyba dlatego zeby wozek zmieniac.Tak jak ja;) Pocieszam sie tym, ze Mutsy ma jeszcze mniejsza gondole :P Ale ogolnie wozek jest SPOKO

Gość do ineska
takie zaniedbane stopy pchać na zdjecia?! owłosione paluchy i zaniedbane paznokcie. fujj

Gość justaaaaaaaaa
dajcie linki do tych wozkow :):)

Gość SAAMAA
DO POMARANCZUCHY SAMA JESTES FUUUUUUUUUUUUUJ,OSRANA DUPO!:)

Gość aniarec123
Mam x-landera x3, 4 kołowca i używam wózek już ponad rok. W Gondoli woziłam moje dziecko do stycznia zeszłego roku a synek jest urodzony 12 września. Na pewno wystarczyłaby na dłużej ale ta zeszłoroczna ilość śniegu niestety uwięziła nas w domu. Z pewnością do końca 5 miesiąca dziecko sie zmieści w gondolce i w zimowym kombinezoniku. Półroczny szkrab już nie lubi być wożony na leżąco dlatego warto go przesadzić do spacerówki która rozkłada się do półleżącej pozycji i jest na prawdę wygodna dla dziecka, świetnie sie prowadzi. Polecam wózki x-lander z całego serca, bo widzę że moj syn od początku uwielbia swój powóz a dla mnie też jest bardzo wygodny w prowadzeniu.

Gość do ineska
a sam jesteś pomarańczowa i tak wszyscy wiedzą, ze napisała to ineska

Gość czyli warto kupić

Gość do ineska
ineska usuneła tą ohydną girę ze zdjęć i dobrz, bo rzygać sie chciało

Ja mam ten model i powiem jedno słowo: rewelacja. Bardzo dobrze się prowadzi, łatwo się zapina dziecko oraz jest lekki. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.