Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obciachowe pytanie

Jak ugotowac fasole mamut?

Polecane posty

Gość obciachowe pytanie

wiem,ze wstyd pytac ale prosze o rady ile gotowac,w jakiej wodzie?jak zrobic ta buleczke do polania? bardzo prosze ,bo za godzine musze podac do stolu:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość W sprawie mamutow to do
Freda Flinstona, bardzo prosze. tel. 999 999 999 (138,20zł/min +VAT)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość obciachowe pytanie
serio pytam:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość obciachowe pytanie
blagam!!!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość obciachowe pytanie
tyle kobiet i zadna nie umie ugotowac fasolki??????????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość facet ja
za godzinę podać? przecież fasolę trzeba namoczyć wcześniej bo się nie ugotuje. a bułkę do polania to robisz że masło rozpuszczasz na patelni i tartą bułkę wsypujesz, tylko nie spal jej za mocno.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gotuje sie do miekkosci w
osolonej wodzie. a bulke mieszasz z roztopionym maslem i podsmażasz na patelni.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość obciachowe pytanie
fasolke szparagowa sie moczy?????chyba nie:) moze chodzilo Ci o fasole jaś......malo wiem ,ale to moczenie to mi sie nie podoba:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość obciachowe pytanie
dzieki za odpowiedz! a jak najlepiej podawac?na zimno czy na cieplo?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość facet ja
aaa to szparagowa jest? nie wiedziałem myślałem że mamut to to samo co głupi jaś :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość podawać na ciepło
!!! na zimno - ohyda :O

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja wrzucam do gotującej się posolonej wody. Gotuję do miękkości. Masło roztapiaszna patelni , dodajesz tartą bułkę i zrumieniasz .Odlewasz wodę z mamuta i polewasz bułką tartą. Powodzenia i smacznego:)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość obciachowe pytanie
dzieki wielkie!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×