Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashleyy86

co myslicie o kremach ZIAJA?

Polecane posty

Gość ashleyy86

sa tanie, ale czy dobre???

Gość bo nie ma w nich konserwantów

Gość ashleyy86
no bo wlasnie bylam dzis u kosmetyczki, a ja mam tlusta ale wrazliwa cere i polecila mi krem matujacy na bazie bialej herbaty! i niewiem czy kupic bo cos pomoze czy nie? ktos uzywal moze?

Jestem z nich zadowolona,niektóre kosmetyki Ziaja ma naprawdę rewelacyjne:-)

Gość piratkowa
Ja takze wole Soraya od Ziaji, bo Ziaja zapycha mi pory, Soraya nie.

moja cera nie toleruje kosmetyków sorayi ziaja spoko na bazie białej herbaty mam preparat (ale avonu) na noc i jestem bardzo zadowolona szkoda, ze kosmetyczka nie dała Ci próbki kremu... niestety każdy powinien kosmetyki dobierać indywidualnie dla siebie - każda z nas ma inną cerę i to co dla jednej jest extra inną może uczulać - przykład soraya ;) pozdrawiam

Gość ashleyy86
dzieki za opinie! rowniez pozdrawiam

Gość piratkowa
me_36 --> masz 100 % racji. Niestety rozne cery i rozne dzialanie kosmetykow, dlatego trzeba po prostu probowac. Mnie wiem, ze na 100% zapycha parafina, ciekla parafina, oleje mineralne itd. , a czesto w "ziajach" one sa, natomiast w "sorajach" nie (pisze o kosmetykach, ktore sama wyprobowalam) dlatego tak sie zrazilam.

Gość te kremy sa kiepskiej jakości
tłuste, NIC nie robią ze skórą. Już lepiej kup sobie jakiś krem z apteki- Avene czy nawet Iwostin...

Gość piratkowa
Guzik prawda. Wszystko zalezy od skory. Dla mnie do kitu sa Vich, LPR i Iwosti (przyznam sie bez bicia, ze Avene nie uzywalam) wiec to wszystko zalezy i nie jest czarne albo biale.

Gość piratkowa
Vichy i Iwostin oczywiscie, zjadlam literki;)

Gość fliko
a znacie kremy do stóp gehwol'a? to są dopiero kremy......

Gość katia87
Dziewczyny a czy uzywałyscie moze kremu do cery naczynkowej z Ziaji nie wiecie czy dobry jest??

Gość ashleyy86
ja sie pytam o ZIAJE a nie o jakies kremy do stop!!!!!!!!!!!!1

droga autorko topiku, uzywałam tego kremu i osobiście byłam zadowolona i pewnie jeszcze do niego wrócę, jest bardzo delikatny, efektu matującego nie odnotowałam ogólnie za 5 zł, bo tyle mniej więcej kosztuje, mozesz spróbować :)

Gość noe
ja uwazam ze sa spoko uwazałam i kremów szczególnie kakaowego i kozie mleko jak równiez toników super jes do suchej cer ogórkowy a teraz mój maluch uzywa serii ziajka

Gość dfkgh
Ja np ostatnio sprawdzalam skład kremów pod oczy z Ziaji. 2 z nich kojący ze swietlika i szałwiowy są na bazie tzw. dobrych komponentów. ciekawe tylko jak podziłaja na skórę. Próbował ktoś?

Gość ashleyy86
ha! czyli jednak tanie i dobre bo polskie?!:) ok, drogie dziewczyny! na pewno sprobuje!:) dziekuje za zainteresowanie sie topikiem! pozdrawiam i milego dnia zycze :)

Gość ja jestem uzalezniona
od kremu i balsamu oliwkowego ziaji

Gość koobi
Krem brązujacy--rewelacja. Uzywam od kilku lat i nie zmieniłabym na inny,. szybko się wchłania, ładnie nawilża i pozostawia przyjemny odcień na buzi :-)

Gość ashleyy86
mam ten z maslem kakaowym! jest super! uzywam go do zmiekczania stop! szybko dzialai zmiekcza, akosztowal tylko 3,5 zł

Gość ashleyy86
up

Gość dama szpinakowa
nie jestem alergiczką ......ale gdy postnowiłam wypróbować tak chwalone kremy z owej firmy :(( zaczełam mieć problemy ze spojówkami . Nie uzywam kolorowych kosmetyków , maskara od lat ta sama a jednak ... . Odstawiłam ów krem i okazalo się , iz on był przyczyną mych dolegliwości.Od tego czasu koniec z eksperymentami i powrót do sprawdzonych na sobie mazideł :))