Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość libi

mam ochotę zdradzić męża...

Polecane posty

Gość libi

naprawdę, ciągle o tym myśle,

Gość edek bez kredki
Skoro za przeproszeniem chesz się zeszmacć to ta droga stoi otworem, tylko ne rycz później że mąż cię rzucił :P

Gość libi
nuda, rutyna, brak zrozumienia, wyszłam za mąż bardzo młodo, chyba nie zdążyłam się wyszaleć...

Gość edek bez kredki
A to trzeba było wcześniej użyć mózgu po teraz to juz raczej nie masz się czym pochwilć :P

Gość libi
tak się pisze.......masz całkowitą rację, dlatego 5 lat małżeństwa i najmniejszego grzeszku nie mam na koncie, ale teraz to już mnie z nudy skręca

no ale myślisz że kochanek ci coś da, jakieś zrozumienie?? chcesz rozwodu?? nie kochasz męża? bo na te pytania najpierw powinnaś sobie odpowiedzieć

no to jak 5 lat, anie ma grzeszku to teraz Ci sie w zupelnosci nalezy....jedziesz kobieto.... :|

hmmm, nie mam prawa ci radzić, nigdy nie byłam mężatką przez pięć lat ale... żebyś sobie nie zrobiła krzywdy

Gość rozgoryczona
nigdy nie zdradzilam swojego męża a był moim pierwszym mężczyną partnerem.Nie ukladało sie nam ale i tak bym tego nie zrobila. Albo sie z kims jest albo nie.Jesli tak bardzo chcesz spóbowac to miej odwage i odejdz wtedy se probuj. Ja mam teraz drugiego partnera ale tez bym go nie zdradzila bo zdrada

Gość rozgoryczona
nigdy nie zdradzilam swojego męża a był moim pierwszym mężczyną partnerem.Nie ukladało sie nam ale i tak bym tego nie zrobila. Albo sie z kims jest albo nie.Jesli tak bardzo chcesz spóbowac to miej odwage i odejdz wtedy se probuj. Ja mam teraz drugiego partnera ale tez bym go nie zdradzila bo zdrada sie brzydze

Gość Ania z..
Widocznie cos jest nietak, jeżeli przychodza jej do głowy takie rzeczy. Poza tym do checi do realizacji długa droga.

Gość Wake up
Moze zacznij wychodzic , cos zmniej , rozwin jakies zainteresowania. A nie planuj zdrady z byle kim byle gdzie.