Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sama33

BIURO MATRYMONIALNE - które wybrać???????

Polecane posty

Chciałabym skorzystać z biura matrymonialnego, ale NIE internetowego. Jeśli ktoś z was korzystał, bardzo proszę o jakis namiar ponieważ zupełnie nie wiem jakie biuro wybrać. Nie chcę stracic kasy i nikogo nie poznać. z góry dzieki :)

Gość alalallalalaalallala
Czy ktos z was wie ile kosztuje abonament w normalnym biurze np Duet centrum w Warszawie? Wiem, że to wydatek rzędu 200-300 zł, ale może teraz podrożało. Na stronie Duetcentrum nie ma cennika, więc obawiam się że jest tam drogo. Może ktos tam był, lub czyś znajomy...? Boję się umówić się na spotkanie nie wiedząc ile to kosztuje. Ala dziękuję

Gość ml87
Około 800 zł za 6 miesięcy było jakieś 2 lata temu Żeby namówić na zapisanie się do biura przy pierwszej rozmowie mówią Ci jakich to mają facetów i że już kilku widzą dla Ciebie. Jak zapłacisz, to potem czekasz 3 tygodnie ( bo niby wprowadzają do bazy) i masz może 1 ofertę raz na 2 tygodnie. A Ci o których mowa była na pierwszym spotkaniu, to okazuje się że nie chcą się z Tobą umówić, bo np. oczekują w ogóle czego innego -a biuro mówi że im proponowało Ciebie ale chca czego innego... Facetów, których Ci proponują pięknie opisują przez telefon w wersji doradca we francuskiej firmie, a na randce okazuje się, że to doradca na stoisku w sklepie - Leroy Merlin :p Zdjęć przed randką też nie pokazują tylko sami Ci wybierają facetów i wcale nie to o co się prosiło lub o jakim typie facetów się mówiło. Chyba dają to co maja w danym momencie i dozują po trochu żeby oferty się im nie skończyły.

Gość gość 1980
niestety to prawda co do Duet Centrum. na rozmowie -przed podpisaniem umowy to maja bardzo duzo kandydatow -super lekarzy -przystojnych, za granica, itp. Podpiszesz umowe I czekasz 2 tygodnie bo tak dlugo podobno trwa wprowadzenie do bazy (ktora nie istanieje bo jak sie z nimi rozmawia to okazuje sie ze bazuja na papierowych kartach ktore wypelniaja przy Tobie na pierwszym spotkaniu). Jak pytasz to gdzie te osoby o ktorych tyle mowili to zazwyczaj unikaja odpowiedzi ale moga Ci przyslac 'oferte' z tym ze to czlowiek ktory zazwyczaj odpowiadal mojemu opisowi tego CZEGO NIE CHCIALAM. Wysylaja Ci to co im wlasnie w rece wpadlo bez zadnego dopasowania. A przyczyna jest to ze tak naprawde to prawie nie maja klientow I nie ma w czym wybierac.

Gość gość123gh
Równiez potwierdzam ,to totalna porazka ich uslugi moze i sa cos warte ale nie te 800 zl a moze z 50zl.Nie zglaszaj sie tam bo stracisz pieniadze i bedziesz potem tego bardzo zalowac .Tam na poczatku jest piekna gadka ale potem sie zacznie najleprze jak minie ten okres co mozna odstapic od umowy ,potem juz jestes ich a raczej twoje pieniadze.Po duecie pozostana jedynie przykre wspomnienia a po kasie ani sladu ,czytaj fora te negatywne opinie o nich to jest prawda kto byl to wie. Moze i jakies oferty dostaniesz ale zobaczysz przy tym co to znaczy byc zwodzona i robiona w balona,nie jest to mile ale jednak sie dzieje.Przemysl to dobrze tysiac razy.

Gość Gośka

Hejka, ja nie korzystałam z tego biura, ale polecam Centrum Zapoznawcze Zolyty, ceny są przystosowane na każdą kieszeń, nie zdzierają z klientów nie wiadomo jakich pieniędzy. Każdy może skorzystać z takiej umowy jakiej chce, najtańsza opłata za członkostwo to 350 złoty za 6 miesięcy współpracy. Więc według mnie nie jest to dużo, a wiem po sobie, że warto bo sama w ciągu 6 miesięcy znalazłam partnera. Polecam Biuro Zolyty i swatkę Anię!