Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kate82

SUPER seria na naczynka

Polecane posty

Gość niebieskoookaa22
hmmm... powiem ci szczerze, że taki krem na policzki nakłądam po zmyciu makijażu, ewentualnie na noc... a i tak rano pod podkład nakładam na całą buzię krem nawilżający, bo jak położyłam np. fajny SVR zielony, to jakoś nei był wystarczająco nawilżający... ja mam suchą buzię, może ty masz inną?:) ale SVR kosztuje ok.70zl ... inne są tańsze ale bez koloru zielonego... sama nei wiem co ci doradzic, abyś była zadowolona... ja robię tak: zielony nakładam gdy wychodze z domu, albo gdy ktoś jest u mnie a nie-zielony ;) ewentualnie pod podkład albo na noc...

Gość niebieskoookaa22
podkład najlepiej wypróbowac z Sephorze czy Douglasie czy też w Rossamanie :) ja mam EL i mam ten sam dylemat... niby ok

Gość kurkawodna
czyli wychodzisz z domu bez makijazu??? tak zrozumiałam... napisałaś że nakładasz zielony "po zmyciu makijażu", a potem że nakładasz jak wychodzisz z domu...hmmm mi zależy najbardziej żebym mogła nałożyc krem przed wyjściem z domu, pod fluid... ale dziękuję za wszelkie rady, naprawdę dużo się dowiedziałam

Gość niebieskoookaa22
eychodze bez makijażu na aerobic czy basen czy "bułki";) wybierz którykolwiek z tych co napsiałam, pod makijaz się nadają... zależy jaku Ciebie z finansami...

Synchrorose fast, kremik - to nazwa kremu czy firmy? Reklama speak upa osiągnęła u mnie odwrotny efekt, wrrr!!!

Niebieskooka22 mam pytanko...czy używałaś SVR i LRP? tzn. czy miałas oba...bo szukam kogoś kto miał oba i może zdecydowanie polecic jeden z nich!

Gość fsofdohfdo
wypróbujcie serię firmy MINCER. Np kremy około 15zł. powinny być w lepszych drogeriach, albo w aptekach Cefarm. Z tej firmy jest też taka maseczka w sasztce chyba z czerwoenj glinki (ma w nazwie "profesional SPA"). Ja miaąłm tę maskę i była da mnei osobiście ok,ale jak będzie z Waszą skóra to nie wiem. Seria jest niedroga , więc mozna wypróbować. Moja mama uzywa tego kremu nawilżającego na naczynka, mimo skóry która źle reaguje na kosmetyki, nie uczulił jej. Nie wiem jak ze skutecznościa bo krótko ma ten krem. Acha sa chyba tez inne produkty z tej serii typu tonik,mleczko ale pewna nie jestem. A i z tej firmy widziałam tez jakies kremy za 4 zł to żebyście nie pomyliły. Chociaż można porównac skład - kto wie?