Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosiia

Mąż mnie zdradza i chce żeby przestał.

Polecane posty

Gość Małgorzata to powinna
a jakże. Leżeć krzyżem, lizać buty męża i prosić o wybaczenie. Do skutku!

Gość facecik...
Jeżeli wam to jakoś pomoże w uświadomieniu tego problemu dodam że kiedyś tez zostałem zdradzony.... zabawiłem się z jedną laską... z drugą też chciałem... ale nie mogłem... męczyłem swoją kobietę psychicznie przez pół roku po czym odszedłem... na szczęśćie to była tylko dziewczyna a nie żona.

Gość Przegrać życie
ha ona już przegrała zdradzając

Gość Wrom
Znajdź sobie jakąś pracę i przestań z nim sypiać bo jeszcze cię czymś zarazi (gdyby chciał ale pewnie cię nie rusza). Kiedy staniesz się bardziej niezależna to albo mu przejdzie albo już zawsze będziecie żyć obok siebie - znaczy do rozstania. Ma to i swoje plusy bo po pewnym czasie nie musisz mu już gotować, prać, sprzątać po nim, zupełnie nic ani sypiać.

Gość też zdradzony
tak a propos zdrad żon... "miło" dla mężów jest słuchać iż żona zdradzając ich robiła dla obcego faceta rzeczy którym nigdy swoim mężom zrobić nie chciały... ;-( moja żona zdradzała mnie kilka razy z pewnym P. odchodziły tam takie orgie ... z lodami i wytryskami na twarz... a przy mnie zawsze leżała krzyżem i udawała ze jest zadowolona... a teraz jest sama i nikt jej nie chce... dziwne jesteście Kobiety że dla obcych czasami robicie więcej niż dla Swoich... ciekawe jak to bylo u Ciebie...

Gość CORCA
Dlaczgo mu powiedzialas.Czego oczekiwalas?

Gość Fajne rady tu dają
różne stare, głupie lampucery.

facecik zamiast ciagle gadac,ze ona taka straszna to moze podpowiedz co ma teraz zrobic,bo chyba nie chodzi o to,zeby sie ciagle wczuwac w to co bylo tylko,zeby jakos zyc dalej oni maja 3 dzieci

Nawet gdybym pracowała trójki dzieci nie utrzymam. a jedynie z maturą to zarobię na rękę 1000zł

Gość facecik...
mogę napisać co ja zrobiłem: mam teraz śliczną żonę i bujne zycie erotyczne do którego (o ile na razie mi wiadomo - NIKT inny nie ma wstępu) i zamierzam się pobrać... a co się stało z tamtą dziwką...? to już mnie nie interesuje - wolę skupiać się na tej Kobiecie którą mam teraz! miłej nocy życzę!

tez zdradzony przykre,ze masz takie doswiadczenia,ale o niczym to nie swiadczy,bo czasem zdradzaja zony a czasem meezowie przeciez.i ci mezowie tez przewaznie robia dla kochanek wiecej niz dla zony-czulosci,kwiatki,romantyczne gesty roznego rodzaju...a dla zon smierdzace skarpety.... tak wiec nie ma co gadac na ktoras ze stron. a do tego kazdy przypadek jest inny

Gość Może jedynie starać się być
szczęśliwa i może na dziwki chodzić razem z nim w trójkąty się pobawić. A z babami rzeczywiście jest tak że dla obcego więcej niż dla swojego.

Gość easy
a dla mnie bardzo dziwne jest to ze mu o tym powiedzialas, ale rozumiem sumienie

Gość Wrom
A niby czemu sama miałabyś utrzymywać 3 dzieci, on ma takie same obowiązki z stosunku do nich. Kiedy kobieta staje się w miarę niezależna to facet musi w pewien sposób wziąć to pod uwagę (bo nie jest aż taki głupi). Wie że nie może już wtedy znęcać się w nieskończoność na swojej partnerce i jest pewna granica po przekroczeniu której ona go zostawi - mężczyźni są wygodni i lubią stabilizację.

malgosiu-sprobuj zalatwic sobie prace zagranica jak bedziesz miala wszystko zalatwione to dopiero mu powiedz,ze albo on sie zmieni albo wyjezdzasz z dziecmi w jakim wieku one sa?

Gość easy
facecik==== jak to masz zone i zamierzasz sie pobrac :O czegos tu nie rozumiem

W wieku 8, 10 i 13.Gdyybym powiedziała aby się wyprowadził. To chyba on poprostu by wyjechałłł i jestem pewnna że złotówki bym nie zobacczyła

Gość nno właśnie

jasne,sredniowiecze sie odzywa kilkanascie lat w malzenstwie,zdradzila,PRZYZNALA SIE i podejrzewacie,ze dzieciaki nie jego hahaha malgosiu,nikt ci nie moze pomoc? w kazdym razie on juz nie moze tak postepowac,zapytaj go czy nie uawaza,ze odplacil ci sie az nadto i czy ma ochote ratowac malzenstwo czy trwac w tym horrorze

musisz sie zebrac do kupy i przeprowadzic rozmowe swoja droga to fajny poczatek:lubisz horrory?bo nasze malzenstwo sie w taki zamienia...

Gość nie zapominajmy
że to Ty w horror je zamieniłaś

nie zapominajmy,ze zostala za to ukarana srodze tak jak za kradziez obcinaja reke