Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Małgosiia

Mąż mnie zdradza i chce żeby przestał.

Polecane posty

poiwedz mu to!! nie zeszmacilas sie!! ponioslas sie chwili, i zalowalas tego, a on swiadmie to robi! poiwedz mu ze albo przesatnie albo to koniec, boadz silna!! nie pozwalaj sobie!

Gość a co zrobiła
jak się nie zeszmaciła, on to robi aby sobie odreagować

Gość hohohohihihi
Wez go na rozmowe i powiedz mu: Kocham Cie.... Juz od dawna podejrzewalam ze mnie zdradzasz i chodzisz na dziwki. Teraz mam tego dowod, po mojej wymyslonej historyjce zdrady nocy letniej. To byla nieprawda ze Cie zdradzilam. Chcialam tylko wzbudzic w tobie zazdrosc. Niestety zamiast zazdrosci wyszlo szydlo z worka i ty teraz juz mnie nie kochasz . Buuuuuuuuu ( placz ) Cala reszta bedzie na temat jego winy nie twojej bo ty nic zlego nie zrobilas tylko udawalas zeby zobaczyc jak on sie zachowa. A zachowal sie jak swinia. Pewnie juz to robil przedtem tylko teraz juz nie ma zadnych skrupulow wzgledem ciebie.

Gość gość
Witam jestem z żoną 10lat po ślubie mamy córeczkę 9letnią. Od jakiegoś czasu zaczęło się psuć między Nami tak jakoś od pół roku. Ja zakochany nie widziałem co się święci a ona spotkała pana na studiach i się zakochała. Zaczęliśmy planować sylwestra a ona nagle twierdzi,że nie chce nigdzie iść, że woli siedzieć w domu. Dwa dni po świętach poinformowała mnie, że chce się wyprowadzić. Ja pytam dlaczego a ona, ze juz mnie nie kocha i nie chce ze mna żyć. Następnego dnia pytam czy ma kogoś a ona mi mówi,że tak! Nie dałem jednak się tak łatwo odsunąć na bok. Poszukałem w Internecie sposobow na odzyskanie jej i dotarłem do strony http://urokmilosny24.pl , którą wielu zachwalało. Też zamówiłem urok. Opłaciło się. Żona wróciła dosłownie prosząc żebym jej wybaczył. Znowu jesteśmy udanym małżeństwem.

Gość gość
Jeśli nie czujemy się na siłach, aby zawrócić w głowie atrakcyjnej dziewczynie, warto wg mnie rozważyć skorzystanie z feromonów. Ja regularnie korzystam ze sklepu http://pherowin.pl i dziewczyny do których sam bym nigdy nie podszedł same do mnie zagadują: )