Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oteska

szampon dla brązowych włosów

Polecane posty

Gość oteska

który będzie według Was najlepszy? bardziej zależy mi na refleksach, niż pogłębieniu koloru. i oczywiście, żeby nie wysuszał włosów, bo moje są już wystarczająco suche... pozdrawiam ^^

Gość ja polecam timotei

Gość oteska
a co myślicie o Sunsilku? Tym w tubce? :D

Gość ja polecam timotei
nie wiem bo nie używałam, ale nie lubiłam sunsilka do włosów kreconych, uważam wiec ze ten raczej tez dobry nie będzie. Zreszta timotei moim zdaniem jest genialny, slicznie pachnie i faktycznie daje refleksy. Ja odeszłam od niego na troche na rzecz Gliss kura ale własnie wróciłam z powrotem:)

Gość no takkk
sunsilk to kiepska firma:( już wielokrotnie się zawiodłam! Nie polecam!

Gość brown
ja miałam sunsilka i jak dla mnie nie był dobry, po pierwsze zapach był okropny a po drugie nie widziałam różnicy, refleksów czy głębi koloru, za to mogę polecić Timotei :)

Gość oteska
widzę, że przoduje timotei... dzięki dziewczyny :*

w następnym katalogu wchodzi nowa seria Oriflame do włosów brązowych, rudych i blond - ciekawa jej jestem. z odżywek miałam Sunsilk, ale w sumie to żadnych efektów nie zauważyłam...

ja miałam timoteya taki tam , nie zauważyłam spodziewanej zmiany tak właściwie to zadnej nie zauważyłam i swędziała mnie po nim skóra głowy. JAk dla mnie nie był on odpowiedni

Gość ehh24
gliskur satynowy brąz -cudo, pieknie pachnie, ale uwaga gęsta konsystencja i trochę ciężki

Ja też polecam Glisskura! Jestem zadowolona w 100% i nawet tą gęsta konsystencję uważam za duży plus (dzięki niej kosmetyk jest bardziej wydajny). Sunsilk nie przypadł mi do gustu m.in dlatego, że ma niezbyt przyjemny zapach i rzadkawą konsystencję.