Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaaaajaaaaaaa

czy to bulimia?????

Polecane posty

chyba wpadłam w bulimie.....od około poł rok zmuszam sie do wymiotów. dzieki temu schudłam pare kilo..potem tyłam i tak w kółko....traz jest źle...od pewnego czasu miałam super figure i byłam zadowolona ale...zacełam jesc dużo a d tygodnia objadac sie do tego stopnia ze strasznie mnie żoładek boli...no i oczywiscie wymioty...i tak tyje a do wymiotów nie mam już siły...czy to bulimia?pomóżcie

pmóżcie prosze!!!!!!!

Gość berry berry
a czy czujesz, że to Twoje uzależnienie?? jak bardzo jest to silniejsze od Ciebie??

widze ze nikt mi tu nie pomoze o kobiety maja wiekszy problem typu "jaki tusz "itp

Gość ja pije
tak,i Ty zdajesz sobie z tego sprawe postaraj sie z tym walczyć,póki nie jest za późno,jak nie idź do lekarza,i to koniecznie

ooo dzieki....no z tym róznie bywa...do tejpory czułam ze sobie z tym radze i nawet były momenty ze tego nie robiłam a teraz od tygodnia nie moge sie pwstrzymac

najgorsze jest to ze ja chodze do psychologa....z innego powodu.. ....poprostu miałam bardzo niemiłe przejscia w soim zyciu, zwłaszcza w dziecinstwe.....z tamta sprawa sobie radze i jest ok....ale nie mam odwagoi wyznac psychologowi co ze soba wyprawiam....poprostu mysle ze uda mi sie to powstrzymac....czy ktos z was to przezył?mozna wyjsc z tego samemu??

Gość ja pije
chyba nie można:O jak chodzisz do psychologa to tym lepiej,przynajmniej masz do kogo sie zwrócić i zrób to jak najszybciej!! to psycholog,nie koleżanka,rodzina,on nie ocenia,nie osądza-stara sie tylko pomóc,skoro już masz pomoc w zasięgu ręki,po co sie sama z sobą szarpiesz?powiedz mu jak najszybciej

Gość berry berry
to zbierz sie wreszcie na odwage, psychologa obowiązuje tajemnica, więc to na pewno Ci nie zaszkodzi. Poza tym te problemy z dziecinstwa, o ktorych wspomnialas mogly miec wplyw na rozwoj bulimii, pomozesz jemu Ci pomoc. Sama masz znikome szanse na zdrowie.

bo to jest tak....juz tak sie cieszyłam ze" wyszłam" z przeszłości i wszystko jest ok i ja jestem inna..wesoła, pewna siebie itd a tu taka załamka....do tej pory naprawde myslałam że to nic takiego a teraz mam poczucie że jednak oszukiwałam psychologa i siebie sama i że nie poradzę sobie sama więc spróbuje następnym razem opowiedzieć mu o tym....a tutaj poprostu chciałm się upewnić czy to naprawdę bulimia i zapytać czy ktoś sam z tgo wyszedł...dzieki za odp

Gość kasandra_18
to bulimia. ja mam ponad 4 lata i mam dosyc

Gość akurat akurat
noooo... to jest bulimia... podziwiam Cie za to rzyganie... jak mi sie czasem zdarzy to potem przez pol roku kieliszka nie tkne... z obrzydzenia na samo wspomnienie..

Gość jatakaaaa
zalamana, ja z tego wyszlam - da sie. jestes na dobrej drodze. nie trac wiary! walcz

Gość affffka
tak bulimia. jak najszybciej powiedz o tym komus ..