Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

Dwa slowa do was mamusie !

Polecane posty

wie, ze polowa weszla bo mysli pewnie ze zaraz bede tutaj po kazdej jezdzila ;) otóz nie :) chcialam wam tylko powiedziec, ze mimo iz narazie nie jestem mamą ( ale chcialabym kiedys miec zdrowego dzidziusia) i mam nadzieje ze poki co sie nic nie zmieni, bo nie jestem mimo wszystko gotowa ( nawet nie mam męza;) ) to lubie wchodzic na te forum, malo się wypowiadam, bo nie mam doświadczen ;) ale wolę te niz erotyczne ...pozdrawiam wszystkich czytajacych, jaki i tych ktorzy nie czytają ;) a szczerze mowiac dziwnie to brzmi, ale jakos nie przepadam za dziecmi, mimo to swoje chcialabym kiedys miec ;)

Gość aaauuuułłłłłł
no cóż, milo ze wyrazilas swoja opinie :) rzeczywiscie myslalem ze bedziesz komus jechac wiec weszlem mimo ze nie jestem mamusią :)

Kiedy jeszcze nie byłam w ciąży to też bardzo lubiłam czytać tematy na tym forum :) ... no a teraz należę do tych mamuś a raczej w marcu będę już mamusią pełną parą ;)

Gość
Ja też jeszcze nie jestem mamusią, ale mam nadzieję, że niedługo poszerzę grono szczęśliwych mam oczekujących na swoje kruszynki. Pozdrawiam cieplutko!!! 🌼