Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbbxxx

Nie było mi jakos wybitnie przyjemnie, czy to normalne???

Polecane posty

Gość ech kochana ja
bbb we nie sluchaj wogole takiej uachudry

Gość A już ci kurna
dziewice powinno się palić na stosie!! :D

Gość uachudra
jak nie chcesz seksu "dzis czy jutro" to sie wez za facetow dopiero pojutrze, jak juz bedziesz chciiala ... :)

Gość KOCHANECZKO
TO CAŁKIEM NORMALNE; KOBIETA MUSI POZNAĆ SWOJE CIAŁO; NAWET JEŚLI NIE JEST SIĘ DZIEWICĄ, WIELE KOBIET NIE MA ORGAZMU Z NOWYM PARTEREM, BO ONI MUSZĄ SIĘ DO SIEBIE DOTRZEĆ; TY NIE ZNASZ JESZCZE SWOJEGO CIAŁA; A ONA CI POWINIEN W TYM POMÓC; ZACZNIJ PIEŚCIC SIĘ TEŻ SAMA ZOBACZYSZ CO SPRAWI CI PRZYJEMNOŚĆ A CO NIE:) JA MIAŁEM 4 DZIEWICE:) I JEDNA SZYBCIEJ ODCZUWA PRZYJEMNOŚĆ, DRUGA WOLNIEJ, ALE TO KWESTIA CZASU:) POWODZENIA. P.S. DZIEWICE TO CAŁE PIĘKNO TEGO ŚWIATA I NIE SŁUCHA ZAZDROSNYCH JUŻ NIEDZIEWIC;)

Gość bbbxxx
uachudra :o :o Genialne to twoje myslenie :o

Gość A już ci kurna
ech kochana ja i bbbxxx to jedna i ta sama osoba

Gość bbbxxx
KOCHANECZKO 🌻 :)

Gość uachudra
mysle wiec jestem :)

Gość ech kochana ja
jestescie pieprznięci

Gość bbbxxx
uachudra ale z czytaniem ze zrozumieniem to juz mialas problem :o

Gość uachudra
a poki co polecam masturbacje w celu poznania wlasnego ciala i zbadania swojej "gotowosci"... :) A lodzika mu chociaz robisz ? Czy tez jeszcze nie dzis czy jutro :)

Gość uachudra
Bo wiesz lasko, mnie żal ściska moją kapę, że już niecnotliwa:(. Faceci mają mnie za lachociąga i omijają łukiem, nawet te żule spod sklepu:(. Skrupulatnie, ze skupieniem mniach, przemierzam wten działy Biedronki w poszukiwaniu klocuszków:D.

Gość bbbxxx
ech kochana ja , pewnie ze "a juz ci kurna" bzdury pisze, ja i ona to ta sama osoba :o i w dodatku mam zdolnosc wysylania posta w tym samym momencie :o

Gość kontekst
poziom myślenia jest u was niesamowity :O co to za rady? ma się przespać, bo jak nie, to ją rzuci? ciemnogród jakiś, czy co??? i co w tym nadzwyczajnego, że tego jeszcze nie robiła? jasne, lepiej móc się pochwalić, że "pieprzyłam się już w wieku 14 lat"? jeśli facet myśli o niej poważnie, to na pewno poczeka, a brak doświadczenia zazwyczaj jest atutem, a nie powodem do wstydu! jeśli jednak chce się tylko zabawić, to rzeczywiście nie będzie się bawił w cierpliwego nauczyciela, tym lepiej więc dla niej... na marginesie - mój obecny narzeczony czekał 7 miesięcy na seks ze mną... to nie zawody, tylko indywidualna sprawa..

Gość KOCHANECZKO
A I JESZCZE JEDNO:) LEPIEJ PÓŹNIEJ NIŻ ZA SZYBKO; FACECI LUBIĄ SOBIE POZDOBYWAĆ I TO CO Z TRUDEM, PRZYCHODZI BARDZIEJ SIĘ CENI. BO JAK SZYBKO ODDAŁA SIĘ MNIE, TO I INNYM TAKŻE-BŁĄD; ALE Z TYM CZEKANIEM, TEŻ NIE NALEŻY PRZESADZAĆ, KILKA M-CY 2,3,4 TO W SAM RAZ:), JEŚLI MA SIĘ JUŻ OCHOTĘ:) TO TYLKO WZMACNIA ZWIĄŻEK; NIE SĄDZĘ, ABY FACET CHCIAŁ CIĘ TYLKO WYKORZYSTAĆ; INACZEJ BY CI JUŻ WSADZIĆ CO INNEGO;) NIŻ PALCA; WIDAĆ, ŻE CHCE CIĘ DO TEGO PRZYGOTOWAĆ:) DZIEWICE SĄ FAJNE, JAK JUŻ ZACZNĄ, TO SZYSTKIE BABIERY PĘKAJĄ;) I MA SIĘ SATYSFAKCJĘ, ŻE PRZY MNIE STAŁA SIĘ KOBIETĄ; gŁOWA DO GÓRY I POWOLI DO PRZODU.

Gość a ja już miałem
dziewicę i stwiedzam że są tepe jak cegły i nawet nie wiedzą dzie jajka są! hehhe nigdy wiecej dziewic

Gość uachudra
Buhuhahahahahahaa !!!! Zycze powodzenia :) I moze ci sie uda, bo wiesz... glupich facetow nie sieja .. oni sie sami rodza .. :)

Gość bbbxxx
KOCHANECZKO jak Ciebie czytam to tak jakby jego slyszala, ma wiele wyrozumialosci i zalezy mu zeby mnie do niczego nie zrazic, skrzywdzic, przynajmniej ja to tak odbieram.:) Dziekuje Ci :)

Gość do uchudra
żal ściska że faceci wolą na poważnie dziewice, co??? Tzra było nie dawać pierwszemu lepszemu:) to teraz też byś była szanowana:)

Gość KOCHANECZKO
WIEKIEM JESTEM PODOBNY DO TWOJEGO FACETA;) WIĘC MOŻLIWE PODOBIEŃSTWO:) POZA TYM, JUŻ TEŻ TROCHĘ POZNAŁEM TEGO KWIATU:D I NIGDY NIE DOŚĆ;) POWODZENIA

Gość A już ci kurna
to się umówcie i poświnuszcie

Gość A już ci kurna
ma wiele wyrozumialosci i zalezy mu zeby mnie do niczego nie zrazic, skrzywdzic, przynajmniej ja to tak odbieram to żle odbierasz!

Gość A już ci kurna
uachudra popieram cie

Gość do uachudry
uachudra ale Ty jestes pojebana :) ten głupi i tani tekst o sciskaniu dupy mozesz sobie wsadzić moze ci ulży, chyba dawno nikt cie nie zaspokoił i wyrzywasz sie na tym forum, wspólczuje ci nie zaspokojona pizdo

Gość A już ci kurna
przecież to podszyw ty kretynko

Gość do ja juz mialem
nie wiedziała gdzie są jajka, to daje wiele do myslenia, moze nie mogła ich znaleźć u ciebie hahahahaha ale pała z ciebie sam nie wiesz gdzie masz jaja cioto.

Gość blech
odezwała się tepa dziewica

Gość ty kurna kur... zapiał
wypierdalaj z tego forum straszny z ciebbie rutkowski a gówno wiesz, rutkowski juz siedzi, ty chyba tez nie masz innego zajecia tylko wypisujesz faramzony, a przed komputerem zapryszczona gruba dupa.

Gość co za idiotka z tej uachudry
przecież te wszysktie niepochlen opinie o dziewicach, łącznie ztymi rzekomo od faceta, pisze ona. Moim zdaniem ma uraz do dziewic, bo pewnie jej jakiś chłopak ją dla dziewicy zostawił:D:D no ale czmu się dziwić :classic_cool:

Gość uachudra
masz rację:I 😭 Ja też chcę być jeszcze raz dziewicą:(